Ξανθιά τραγουδίστρια μπαίνει στο Survivor 5 - Θα συζητηθεί όσο καμία άλλη

Έδωσε τα χέρια με τον Ατζούν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξανθιά τραγουδίστρια μπαίνει στο Survivor 5 - Θα συζητηθεί όσο καμία άλλη

Το Survivor 5 πρόκειται σε λίγο καιρό να κάνει πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται να έχουν δώσει ήδη τα χέρια με τον Ατζούν.

Ο Τούρκος παραγωγός προσπαθεί να κλείσει φυσικά πρόσωπα τα οποία θα συζητηθούν και θα σχολιαστούν, ωστόσο πολλά από αυτά έχουν αρνηθεί την πρότασή του.

Ανάμεσα σε αυτά όμως που πρόκειται να δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης είναι η Νάγια, σύμφωνα με την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, οποία είναι σίγουρο πως με την πληθωρική της προσωπικότητα θα προκαλέσει χαμό.

Η συμμετοχή της Νάγια στο Survivor 5

Αποκλειστικό: ΠΌΣΟ; Το εξωφρενικό ποσό που ζητούν οι Διάσημοι για να μπουν στο Survivor 5

Το αγαπημένο project του Youweekly.gr, το Survivor, επανέρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε λίγο καιρό και από τώρα έχουμε αρχίσει και μαθαίνουμε... πράματα και θάματα!

Μπορεί κανέναν από τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει πως θα μπουν στην ομάδα των Διάσημων να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμα - δείτε ποιοι είναι εδώ - αλλά έχουμε 100% έγκυρη πληροφόρηση για την αμοιβή που ζητούν οι.. επώνυμοι ώστε να ταξιδέψουν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και το ποσό είναι κάτι παραπάνω από εξωφρενικό αλλά... ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Μεγάλος ντόρος έγινε το τελευταίο διάστημα με τη φημολογούμενη πρόταση στον νικητή της πρώτης σεζόν, Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο «Ντάνος» φέρεται πως δέχτηκε απίστευτη πρόταση για την συμμετοχή του ξανά στο παιχνίδι που άγγιζε τις 300 χιλιάδες ευρώ!

Αν και ο ίδιος ο Αγγελόπουλος αρνήθηκε ότι του έγινε ποτέ επίσημη πρόταση, το υπέρογκο ποσό που ακούστηκε ως αμοιβή του έχει «φουσκώσει» τα μυαλά των διάσημων στους οποίους έχουν γίνει προτάσεις για συμμετοχή μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα, οι διάσημοι έχουν ανεβάσει ψηλά το κασέ τους μετά από την αποκάλυψη των 300 χιλιάδων.

Από τη στιγμή που το μεγάλο αφεντικό του ριάλιτι, Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει σκοπό να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη γιατί να μην τα δώσει και σε αυτούς, είναι η λογική τους. Έτσι, οι προτάσεις στο μισό και λιγότερο από το μισό του ποσού που φέρεται να δέχτηκε ο Ντάνος έχουν πέσει στο κενό.