Στο Survivor 5 πρόσωπο της εκπομπής Breakfast at Star;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο Survivor 5 πρόσωπο της εκπομπής Breakfast at Star;

Ο νέος κύκλος του Survivor βρίσκεται προ των πυλών και έτσι όλος ο κόσμος προσπαθεί να μάθει ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν σε λίγο καιρό για τον Άγιο Δομίνικο. Ανάμεσα στους celebrities που δέχθηκαν πρόταση είναι και ένα πρόσωπο της εκπομπής Breakfast At Star.

Ο λόγος για τη Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για την πρόταση που δέχθηκε και ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί αν πάει στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ σε συζητήσεις με την εταιρία παραγωγής βρίσκεται και ένας γνωστός τραγουδιστής που ετοιμάζεται να γίνει πατέρας.

Οι δηλώσεις της Φωτεινής Ψυχίδου για την πρόταση που δέχθηκε από το Survivor 5

«Έκανα ένα μονοδοσικό ραντεβού στην ACUN MEDIA αλλά είμαι αλλεργική στις σκνίπες», είπε αρχικά η Φωτεινή Ψυχίδου.

Στη συνέχεια, απαντώντας στην ερώτηση για το αν της έταξε κάτι η Acun Medya, είπε: «Δεν προλάβανε γιατί μπήκα μέσα με το ηχητικό μου χαλί, τους λέω εμείς εδώ δουλεύουμε μόνο με το ηχητικό μας χαλί».

Μπαίνει στο Survivor 5 ο Χάρης Συντζάκης - Η ηλικία, η καταγωγή και η πολυτάραχη ζωή του

Ολοένα και περισσότερα πρόσωπα που πρόκειται να συμμετέχουν στον φετινό κύκλο του Survivor 5 αποκαλύπτονται μέρα με την μέρα. Ανάμεσά τους και ο Χάρης Συντζάκης.

Το νεαρό μοντέλο αρχικά προοριζόταν για τον επόμενο Έλληνα Bachelor, ωστόσο φαίνεται πως δεν τα βρήκαν με την παραγωγή του ALPHA και έτσι την θέση του την πήρε ο Αλέξης Παππάς.

Αντίθετα, φαίνεται πως έδωσαν τα χέρια με τον Ατζούν και σε λίγο καιρό ο Χάρης πρόκειται να αποχαιρετήσει τους δικούς του ανθρώπους και να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, αντιμετωπίζοντας τις πιο δύσκολες συνθήκες επιβίωσης.

Ο Χάρης έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα εις ύψος. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος από το 2007 μέχρι το 2013, σε κατηγορίες μέχρι νέους και έχει βγει δύο φορές Βαλκανιονίκης, ενώ έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα με δεύτερη διάκριση σε ένα από αυτά. Αν και το μόντελινγκ ήρθε τυχαία στη ζωή του (ύστερα από προτροπή ενός φίλου), ο απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να θεωρείται ένας από τους καλύτερους της γενιάς του.

Έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες σχεδιαστές (Στέλιος Κουδουνάρης, Μάκης Τσέλιος, κ.α.), έχει φωτογραφηθεί από Αμερικανούς φωτογράφους για το διεθνή τίτλο Departures για ένα editorial βασισμένο στους πίνακες του Τσαρούχη, έχει κάνει δύο καμπάνιες Nike, Diesel, παπούτσια dexim, crocks και πολλά διαφημιστικά. «Μέσα από τα διαφημιστικά που έχω κάνει, ανακάλυψα πως μου αρέσει και η υποκριτική. Λένε πως αρκετές διαφημίσεις είναι σαν ταινίες μικρού μήκους« αναφέρει ο 29χρονος λίγο πριν την αποψινή του πρεμιέρα.

Τον τελευταίο διάστημα, δουλεύει αρκετά το Instagram του – έχει ένα από τα πιο δυνατά Instagram μοντέλων στην Ελλάδα. Παράλληλα, αξιοποιεί την δύναμή από τους followers του και ταξιδεύει -όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες- ανά την Ελλάδα, καθώς συνεργάζεται με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, τις οποίες παρουσιάζει από τους λογαριασμούς του.