Γρηγόρης Μπιθικώτσης: "Έσπασε" τη σιωπή του για το Survivor 5 - Θα τον δούμε στον Άγιο Δομίνικο;

«Οποιαδήποτε σημαντική πρόταση μπορείς να την σκεφτείς»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γρηγόρης Μπιθικώτσης:

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Δευτέρας (22/11) ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο οποίος έδωσε την οριστική απάντησή του για το αν τελικά πρόκειται να τον δούμε να ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο για τον πέμπτο κύκλο του Survivor όπως είχε ακουστεί.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς και όπως εξήγησε, δεν είναι δυνατόν να αφήσει την σύζυγό του και το νεογέννητο παιδί τους προκειμένου να μπει σε ριάλιτι επιβίωσης. Δεν απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο να τον δούμε κάποια άλλη χρονιά να ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Μπιθικώτση για το Survivor 5

«Δεν έχει νόημα να σας πω αν έγινε ή δεν μου έγινε πρόταση γιατί δεν υφίσταται να πάω. Για να το λέτε, σίγουρα θα έχει υπάρξει κάτι.

Σίγουρα οποιαδήποτε σημαντική πρόταση που μπορείς να την σκεφτείς γιατί μπορείς να προσφέρεις στην οικογένειά σου, ειδικά όταν έρχεται και ένα νέο μέλος τώρα. Αλλά δεν θα μπορούσα να αφήσω τη γυναίκα μου με ένα παιδάκι πέντε ημερών και να φύγω. Αν το timing ήταν διαφορετικό, τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε διαφορετικά και κανείς δεν ξέρει, μπορεί στο μέλλον να υπάρξει…», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Ο Χρήστος Βολικάκης στο Survivor 5 - Η ηλικία και οι επαγγελματικές επιτυχίες του ποδηλάτη

Με γρήγορους ρυθμούς γίνονται οι ετοιμασίες για τον πέμπτο κύκλο του Survivor που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβρη. Ανάμεσα στα άτομα που έχουν δώσει τα χέρια με τον Ατζούν, εκτός από τον Πέτρο Ίμβριο και τον Χάρη Συντζάκη, είναι ο Χρήστος Βολικάκης.

Μπορεί σε σχεδόν ένα μήνα το ριάλιτι επιβίωσης να ετοιμάζεται να βγει στον αέρα, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά όλα τα ονόματα αλλά ούτε ακριβώς και η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Από εκείνους όμως που σίγουρα πρόκειται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο είναι ο Χρήστος Βολικάκης, ο γνωστός Έλληνας ποδηλάτης.

Γεννήθηκε στον Βόλο στις 25 Μαρτίου 1988. Έχει ύψος 1.71m και βάρος 79kg & είναι Υποπλοίαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό.

Είναι ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έχει κατακτήσει 4 μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, 9 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αρκετα μετάλλια σε Παγκόσμια κύπελλα. Κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Minsk 2019 ,όπως επίσηςκαι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των αγώνων.

Έχει στεφθεί Κυπελλούχος Κόσμου τα έτη 2018-2019 , 2011- 2012 ενώ το 2014-2015 & το 2016 - 2017 ήταν στην δεύτερη θέση. Έχει δώσει το παρόν 3 φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο (Πεκίνο το 2008 13η θέση) στο (Λονδίνο το 2012 9η θέση έχασε από ατυχία ένα μετάλλιο) & στο (Ρίο το 2016 12η θέση). Έχει κατακτήσει πάνω από 80 χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωτάθληματα , κατέχει 11 εθνικά ρεκόρ και βρίσκεται στην 1η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης στο αγώνισμα του scratch ,στην 1η θέση στο αγώνισμα του omnium και στην 3η θέση στο αγώνισμα points race.

Διακρίσεις:

2005: Κατάρριψη Εθνικού Ρεκόρ, Αγώνισμα: ΧΛΜ 25/06/05 επίδοση:1:06:339 Αθήνα
2005: 1ος Βαλκανιάδα Εφήβων Ελλάδα αγώνισμα: Ομαδικό Σπριντ
2005: 1ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων Αυστρία, αγώνισμα: Κερίν
2005: 1ος στην γενική Παγκόσμια κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο αγώνισμα του Κερίν
2005: 2ος Πρωτάθλημα Ευρώπης εφήβων Ιταλία, αγώνισμα: Κερίν
2005: 5ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων Αυστρία, αγώνισμα: Ομαδικό Σπριντ
2005: 5ος Πρωτάθλημα Ευρώπης εφήβων Ιταλία, αγώνισμα: Ομαδικό Σπριντ
2006: 3ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων Βέλγιο, αγώνισμα: Ομαδικό Σπριντ
2006: 2ος Πρωτάθλημα Ευρώπης εφήβων Αθήνα, αγώνισμα: Ομαδικό Σπριντ
2006: 6ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων Βέλγιο, αγώνισμα: Κερίν
2006: 6ος Πρωτάθλημα Ευρώπης εφήβων Αθήνα, αγώνισμα: Κερίν
2007: 4ος Πρωτάθλημα Ευρώπης Ανδρών, αγώνισμα: Ομαδικό Σπριντ