Survivor 5: Σύντροφος παρουσιάστριας του Open πάει Άγιο Δομίνικο

Της έκανε πρόταση γάμου το καλοκαίρι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Σύντροφος παρουσιάστριας του Open πάει Άγιο Δομίνικο

Ο πέμπτος κύκλος του Survivor βρίσκεται προ των πυλών ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα κυρίως για την ομάδα των Διάσημων, καθώς δεν μπορεί με τίποτα να βρει τους κατάλληλους celebrities για το ριάλιτι.

Άλλωστε όπως έχει γίνει γνωστό, σκοπό του Τούρκου παραγωγού φέτος είναι να επενδύσει στο στοιχείο του ριάλιτι και όχι στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο σύντροφος παρουσιάστριας του Open που δέχθηκε πρόταση από το Survivor 5

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day, ο λόγος γίνεται για τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι αρραβωνιάστηκε με τη Μαρία Αντωνά, την οποία φέτος βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα του Open.

Ο Άρης Σοϊλέδης αυτόν τον καιρό δεν δεσμεύεται από κάποιο συμβόλαιο ποδοσφαιρικής ομάδας και έτσι είναι διαθέσιμος να κάνει ένα διάλειμμα στην καριέρα του και να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει την επίσημη απάντησή του για το θέμα καθώς θέλει να το σκεφτεί.

Προσεγγίζει ξανά την Κάτια Ταραμπάνκο ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Η Κάτια Ταραμπάνκο έμεινε λίγο καιρό στο Survivor 4 ωστόσο η παρουσία της ήταν ηχηρή μιας και κατάφερε να γίνει μία από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του κοινού, ενώ την ίδια στιγμή ήρθε σε αντιπαράθεση με πολλούς από τους συμπαίκτες της.

Η Κάτια τότε είχε αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω ενός αυτοάνουσου νοσήματος που είχε, το οποίο δεν της επέτρεπε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να ανατρέψει την μέχρι τώρα εις βάρος του κατάσταση με τα πολλά "όχι" που έχει συγκεντρώσει από τους Διάσημους. Έτσι έχει αρχίζει να προσεγγίζει ξανά όσους του έδωσαν αρνητική απάντηση για να τους μεταπείσει.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλει να προσεγγίσει ξανά είναι και η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία πέρυσι δεν κατάφερε να δείξει το 100% των δυνατοτήτων της. Επιπλέον, φέτος είναι πιο δυνατή, έχει πάρει κάποια κιλά και θα μπορέσει να ανταποκριθεί καλύτερα στα αγωνίσματα και την επιβίωση στο νησί.

H ίδια βέβαια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό YOU είχε αποκαλύψει πως και μόνο στη σκέψη του να επιστρέψει στο Survivor, την πιάνει ένα ρίγος (δείτε εδώ τη συνέντευξή της).

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor 5