Τον πρόδωσε η αντίδραση του μπροστά στις κάμερες - Μπαίνει στο Survivor 5 ο Θανάσης Βισκαδουράκης;

Θα πετάξει τελικά για Άγιο Δομίνικο;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τον πρόδωσε η αντίδραση του μπροστά στις κάμερες - Μπαίνει στο Survivor 5 ο Θανάσης Βισκαδουράκης;

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το βράδυ της Τρίτης (7/12) ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στο Survivor 5.

Σε λίγο καιρό αναμένεται η πρεμιέρα του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί τα πρόσωπα που πρόκειται να πάρουν το αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο, παρά μόνο ένα.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, είναι ένα από τα φημολογούμενα πρόσωπα, ωστόσο όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε, εκείνος όχι μόνο δεν απάντησε αλλά... έκανε «βουτιά» μπροστά στις κάμερες και αποχώρησε.

Η επική αντίδραση του Βισκαδουράκη όταν ρωτήθηκε για το Survivor 5

Πρώην του Χρήστου Μάστορα μπαίνει στο Survivor 5 - Δείτε το πρόσωπό της

Σε λίγες εβδομάδες το Survivor θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες του ΣΚΑΙ για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν (δείτε εδώ την ημερομηνία της πρεμιέρας) κι όπως καταλαβαίνετε η παραγωγή του Ατζούν τρέχει για να συμπληρώσει τις θέσεις μαχητών και διάσημων.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά αλλά μέχρι στιγμής μόνο ένα είναι επιβεβαιωμένο για την ομάδα των Διάσημων (δείτε εδώ ποιο!).

Το Youweekly.gr βέβαια, ξέρει ακόμα ένα που είπε το μεγάλο ναι και θα το μοιραστεί αποκλειστικά και μόνο με τους αναγνώστες του!

Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό (δείτε εδώ γιατί μάλωσαν) που είχε με τον Χρήστο Μάστορα η Χριστίνα Παπαδέλη είπε να κάνει μια αλλαγή στην ζωή της και να ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο! Να ζήσει την περιπέτεια, να ξεφύγει από όσα δεν μπορεί να διαχειριστεί κλπ κλπ κλπ...

Το My Style Rocks μάλλον δεν της έφτασε... Για κάποιους τελικά είναι μέχρι να κάνουν την αρχή και να βγουν στην τηλεόραση... μετά δεν τους σταματάει τίποτα.

Χριστίνα Παπαδέλη - Χρήστος Μάστορας Survivor 5

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως δεν θα μπει στην ομάδα των Διάσημων. Τι δεν το περιμένατε; Μαχητές και πάλι Μαχητές... Σαν την Κρεμλίδου πέρυσι...

Ο Μάστορας αν μας ρωτάτε θα την θαυμάζει από την τηλεόραση του σπιτιού του... με τη νέα του σύντροφο...