Survivor 5: Η λίστα του Ατζούν με τους διάσημους - Ονόματα "φωτιά"

Βρίσκονται πολύ κοντά στο "ναι"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Η λίστα του Ατζούν με τους διάσημους - Ονόματα

Σε λίγο καιρό αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο πέμπτος κύκλος του Survivor και ο Ατζούν έχει φτιάξει την λίστα του με τους διάσημους που θέλει να συμμετέχουν.

Οι παίκτες είναι έτοιμοι να μπουν στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο, ώστε στις 27 Δεκεμβρίου να βγει στον αέρα το πρώτο επεισόδιο.

Η λίστα με τους διάσημους του Ατζούν για το Survivor 5

Μέχρι στιγμής οι παίκτες που είναι πιθανότερο να λάβουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης είναι:

  • Βαλάντης
  • Νότης Χριστοδούλου
  • Γιάννης Χατζηγεωργίου
  • Σάκης Αρσενίου
  • Μυριέλλα Κουρεντή
  • Θανάσης Βισκαδουράκης
  • Λάμπρος Κωνσταντάρας
  • Ελισάβετ Σπανού

 Survivor 5 η λίστα του Ατζούν με τους διάσημους

Στο Survivor 5 πρόσωπο από την οικογένεια του Σάκη Ρουβά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το Survivor που θα επιστρέψει σε λίγες εβδομάδες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ με τον 5ο κύκλο. Μπορεί κανένα από τα πρόσωπα που θα μπει στο παιχνίδι να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, ωστόσο, όπως γνωρίζετε καλά, εγώ έχω αδυναμία στο ριάλιτι επιβίωσης και δεν γινόταν να μην σας αποκαλύψω ένα από τα ονόματα που πετάνε για Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα λοιπόν, με καλή πηγή πληροφόρησης μου, βαλίτσες ετοιμάζει πρόσωπο από την οικογένεια του Σάκη Ρουβά, τον οποίο έχουμε δει στην τηλεόραση όχι μόνο μία αλλά παραπάνω φορές και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Έρχομαι στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψω πως μόνο με το μαγιό του στις παραλίες της Δομινικανής Αυτοκρατορίας εκτός του κούκλου ποδοσφαιριστή που σκοπεύει να παντρευτεί, θα βλέπουμε τον... Απόστολο Ρουβά, τον αδερφό του τραγουδιστή!

Πληροφορίες μου θέλουν τον αγαπημένο σεφ να έχει έρθει σε επικοινωνία με την Acyn Media και να τα έχουν βρει στο οικονομικό κομμάτι που είναι και το πιο κύριο! Ωστόσο, πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι να φύγουν από Ελλάδα, για αυτό και θα κρατήσω μια πισινή μήπως τελικά η συνεργασία τους λήξη απότομα!

Όπως και να έχει εγώ εδώ είμαι και μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας τα βγάλω στη φόρα όλα!