Spoiler: Εκτός Survivor 5 η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια; - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Έχει όντως αποχωρήσει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Spoiler: Εκτός Survivor 5 η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια; - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μπορεί το Survivor 5 να επέστρεψε απόψε (26/12) στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει τα spoils τόσο για τους νικητές των επάθλων, όσο και για τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει.

Μαχητές και Διάσημοι συστήθηκαν στο κοινό και όλοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να ξεκινήσει το μοναδικό αυτό ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, το ταξίδι για μια παίκτρια φαίνεται πως έχει ήδη φτάσει στο τέλος του, πριν καλά καλά ξεκινήσει και αυτή είναι από την ομάδα των Διάσημων.

Εκτός Survivor 5 η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια

Η Soula Glamorous δημοσίευσε στο instagram μια φωτογραφία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που της έστειλε ένας follower της, στην οποία βλέπουμε την Ευρυδίκη να βρίσκεται σε μαγαζί της Γλυφάδας και ανέφερε πως... έχει βγει από το παιχνίδι!

Εκτός Survivor 5 η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια

Βέβαια, πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ΌΧΙ, η Ευρυδίκη δεν έχει αποχωρήσει! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και γνωρίζετε πολύ καλά πως το Youweekly.gr δεν πέφτει ποτέ έξω σε όσα σας λέει... Δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

«Έχω επιβιώσει από τον καρκίνο» - Η σπαρακτική ιστορία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Το πρώτο επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (26/12) και ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε Μαχητές και Διάσημους στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Ένας - ένας προχωρούσε στις πρώτες του δηλώσεις, με αυτές της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να προκαλούν πολύ μεγάλη συγκίνηση.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks τόνισε πως είναι ήδη Survivor στην ζωή, μιας και έχει επιβιώσει από την μάχη που είχε δώσει στο παρελθόν με τον καρκίνο, μια ιστορία την οποία είχε μοιραστεί ξανά. Φυσικά, μετά τις δηλώσεις της, οι παίκτες την χειροκρότησαν θερμά.