Survivor 5 - Θανάσης Βισκαδουράκης: Είναι πολύ περισσότερο από όσο τον κάνετε - Η ηλικία του ηθοποιού

Και δεν του φαίνεται καθόλου όμως - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και οι κωφοί γονείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - Θανάσης Βισκαδουράκης: Είναι πολύ περισσότερο από όσο τον κάνετε - Η ηλικία του ηθοποιού

Η πρεμιέρα του Survivor 5 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 26/12 και ένας από τους συμμετέχοντες που απασχόλησε αρκετά ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης (δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς).

Τι πραγματικά γνωρίζουμε, όμως, για την ζωή του ηθοποιού;

Η ηλικία, καταγωγή και τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Βισκαδουράκη

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι ηθοποιός και παρουσιαστής. Έχει καταγωγή από την Κρήτη και τη Νάξο. Οι γονείς του κι οι δύο ήταν κωφοί κι έχει και δύο αδέρφια κωφά. Σε αντίθεση με τις δυσκολίες που συνάντησε στη ζωή του είναι πάντα με το χαμόγελο στο πρόσωπό του φροντίζοντας να κάνει με κάθε τρόπο τους γύρω του να περνάνε καλά.

Πόσο χρονών είναι; Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι γεννημένος στις 5 Μαρτίου 1968. Είναι 53 ετών.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1990 στο MEGA με το σήριαλ «Απίστευτα κι όμως… Ελληνικά», που κράτησε μέχρι το 1993.

Η παρουσίαση του από το Δελτίο τύπου του ΣΚΑΪ για τη συμμετοχή του στο Survivor:

Τον έχουμε λατρέψει από τις ερμηνείες του στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη και μας έχει κάνει να γελάσουμε αμέτρητες φορές ως κωμικός ηθοποιός σε θεατρικές παραγωγές. Διαθέτει αστείρευτο ταλέντο στην υποκριτική, πηγαίο χιούμορ και ένα χαμόγελο που αφοπλίζει (αυτό θα το χρειαστεί σίγουρα!). Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ένας από τους πλέον ταλαντούχος ηθοποιούς της γενιάς του, είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αλλά και να… πεινάσει. Υπόσχεται να μας αποκαλύψει ένα νέο πρόσωπο στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Δυναμικός, ανταγωνιστικός και hardcore θα μας ξανασυστηθεί στους στίβους μάχης και όπως μας έχει υποσχεθεί… οι αντίπαλοί του θα τα βρουν σκούρα!

"Μπήκα μωρό στο ορφανοτροφείο και έφυγα 18 χρονών"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Fishy» βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (14/11) ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μέσα σε όλα για τη ζωή του.

«Μία φορά έχω πάει στο εξωτερικό, έχω πάει στην Αυστρία για να δω την Εθνική Ελλάδος το 2008, με τον Ότο Ρεχάγκελ. Το καλοκαίρι που πήραμε το Euro είχα πάει στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια να πανηγυρίσω. Είχα εισιτήριο στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ένιωθα πολύ περήφανος για τη χώρα μου, αυτός ο τόπος είναι φιλόξενος είναι ευλογημένος.

Θα ήθελα να έχω ένα σπίτι στη θάλασσα, ήταν το όνειρό μου. Από μικρό παιδί μου άρεσε η θάλασσα, μεγάλωσα στο Δήλεσι. Το χειμερινό ορφανοτροφείο ήταν στη Θήβα και το καλοκαιρινό στο Δήλεσι. Μπήκα μωρό στο ορφανοτροφείο και έφυγα 18 χρονών που πήγα στο στρατό, δραπέτευσα. Όλοι το κάνουν αυτό, απλά φεύγουν, δεν υπογράφουν κάποιο χαρτί.

Πριν χρόνια σε μία παράσταση, ήμουν πολύ συγκινημένος, και όταν τελείωσε η παράσταση, μου λένε οι ταξιθέτριες ότι θέλει να με γνωρίσει ένας κύριος. Δεν τον γνώρισα στην αρχή αλλά μου είπε ότι θα με γυρίσει 30 χρόνια πίσω. Αμέσως κατάλαβα ποιος είναι, κοκαλώσαμε και οι δύο, δεν πίστευα ότι θα τον ξαναέβλεπα υπό αυτές τις συνθήκες. Ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησα να δραπετεύσει από το ορφανοτροφείο».