Survivor 5: «Όταν φύγανε οι παίκτες, έφυγε και...» - Spoiler "σεισμός" από πρώην παίκτη

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Όταν φύγανε οι παίκτες, έφυγε και...» - Spoiler

Το Survivor 5 βρίσκεται στον αέρα εδώ και 3 μέρες και ήδη έχουν αρχίσει από τώρα τα spoilers για τους νικητές των αγωνισμάτων και τους παίκτες φαβορί (δείτε εδώ ποια ομάδα νικάει την 3η ασυλία απόψε 28/12).

Ένας από τους πρώην παίκτες που φαίνεται πως παρακολουθεί τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να δώσει και ένα spoiler που έχει να κάνει με τους παίκτες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος λοιπόν δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Spoiler δεν έχει φέτος γιατί κάποιοι γκρινιάζατε. Αυτό όμως που μπορώ να σας πω είναι ότι όταν φύγανε οι παίκτες για το Survivor, έφυγε κι άλλο αεροπλανάκι με άλλους παίκτες. Θεωρητικά αναπληρωματικούς όμως θα μπουν σίγουρα μέσα. Οπότε έχει ψωμάκι η δουλειά».

Το spoil από τον Αναγνωστόπουλο για το Survivor 5

Στον γιατρό εσπευσμένα η... - Συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο

Μην το γκαντεμιάσω περισσότερο αλλά ο γιατρός του Survivor φέτος έπιασε δουλίτσα από πολύ νωρίς. Από την πρεμιέρα κιόλας στα χέρια του έπεσαν ο Θανάσης Μπέλλος (δείτε εδώ γιατί) αλλά και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που σας μεταφέρω με επιφύλαξη στο Youweekly.gr πριν από λίγες ώρες βρέθηκε στο νοσοκομείο ακόμα μια παίκτρια, από την πλευρά των Μαχητών αυτή την φορά.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 27/12 την είδαμε αδύναμη και συναισθηματικά πεσμένη και φορτισμένη. Ο λόγος για την Παρασκευή Σταματοπούλου.

Σύμφωνα με όσα μου μετέφεραν οι πηγές μου μετά τις δηλώσεις την on camera ο Ατζούν διέταξε να μεταφερθεί στο ιατρείο του Άγιου Δομίνικου και να εξεταστεί από τους γιατρούς εντελώς προληπτικά για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία της.

Η Παρασκευή έχει δηλώσει εξ' αρχής πως είναι vegan κι αυτό αυτόματα την κάνει να τρέφεται πιο λίγο από το λίγο που τρέφονται οι υπόλοιποι παίκτες. Όλο αυτό ξύπνησε μνήμες στον Ατζούν από το σκηνικό με την Κάτια Ταραμπάνκο στο περσινό Survivor που ήταν πολύ αδύνατη σε κιλά και αποχώρησε αναγκαστικά για να μην καταρρεύσει.

Για να μην ζήσει πάλι τα ίδια σε λούπα, λοιπόν, ο Τούρκος παραγωγός έκανε το γνωστό... φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Υπενθυμίζω πως λόγω φετινής ρήτρας, ο μόνος λόγος για να αποχωρήσει κάποιος είναι με χαρτί γιατρού οπότε... προλαβαίνει καταστάσεις ο Ιλιτζαλί!