Survivor 5: Πλάνταξε στο κλάμα η Ευρυδίκη - «Θέλω να ξέρω ότι είναι καλά η...»

Χάλια η ψυχολογία της...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Πλάνταξε στο κλάμα η Ευρυδίκη - «Θέλω να ξέρω ότι είναι καλά η...»

Δεν είναι μόνο η Μυριέλλα που είναι πιεσμένη ψυχολογικά στο Survivor 5 αλλά και η Ευρυδίκη, η οποία δεν άντεξε και "λύγισε" στο αποψινό (28/12) επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια κοσμημάτων μπορεί να βρίσκεται μόλις μερικές μέρες στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο τις λείπουν ήδη οι δικοί της άνθρωποι και τα ζωάκια της.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη, με βουρκωμένα μάτια, είπε στην κάμερα πως φοβάται μη τυχόν γίνει κάτι άσχημο πίσω στην Ελλάδα και πως όχι μόνο δεν θα το γνωρίσει εγκαίρως, αλλά θα νιώσει και τύψεις για την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τα κλάματα της Ευρυδίκης στο Survivor 5

Εκτός Survivor 5 η Ευρυδίκη;

Μπορεί το Survivor 5 να επέστρεψε πριν μερικές μέρες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει τα spoils τόσο για τους νικητές των επάθλων, όσο και για τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει.

Μαχητές και Διάσημοι συστήθηκαν στο κοινό και όλοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να ξεκινήσει το μοναδικό αυτό ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, το ταξίδι για μια παίκτρια φαίνεται πως έχει ήδη φτάσει στο τέλος του, πριν καλά καλά ξεκινήσει και αυτή είναι από την ομάδα των Διάσημων.

Η Soula Glamorous δημοσίευσε στο instagram μια φωτογραφία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που της έστειλε ένας follower της, στην οποία βλέπουμε την Ευρυδίκη να βρίσκεται σε μαγαζί της Γλυφάδας και ανέφερε πως... έχει βγει από το παιχνίδι!

Εκτός Survivor 5 η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια

Βέβαια, πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ΌΧΙ, η Ευρυδίκη δεν έχει αποχωρήσει! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και γνωρίζετε πολύ καλά πως το Youweekly.gr δεν πέφτει ποτέ έξω σε όσα σας λέει...