Survivor 5: Οι κλεψιές των Μαχητών στο χθεσινό 28/12 αγώνισμα - Βίντεο ντοκουμέντο

Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς ενώ φαίνεται ξεκάθαρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Οι κλεψιές των Μαχητών στο χθεσινό 28/12 αγώνισμα - Βίντεο ντοκουμέντο

Στο χθεσινό 28/12 επεισόδιο του Survivor όπως πολύ σωστά σας αποκάλυψε το Youweekly.gr από νωρίς το πρωί οι Διάσημοι έσπασαν το σερί στις ήττες τους κι επιτέλους κατάφεραν να πάνε στο συμβούλιο του νησιού σαν απλοί παρατηρητές.

Οι μαχητές δεν ήταν και τόσο σε φόρμα κι έχασαν στα σημεία παρά το γεγονός πως κάποιοι παίκτες έκαναν... κάποιες μικρές αλλά αισθητές παραβάσεις στους κανονισμούς.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο κάποια όρια πατήθηκαν αλλά δεν το κατάλαβε κανείς για να σταματήσει τον αγώνα και να ζητήσει επανάληψη... Μόνο έτσι περνιέται σαν φάουλ. Μόνο αν το δουν οι παίκτες και ζητήσουν να γίνει επανάληψη.

Οι παραβάσεις των Μαχητών στο Survivor

Τα στατιστικά των παικτών

Σύμφωνα με τα στατιστικά που δημοσιεύει στο Twitter ο λογαριασμός Survivor Statistics, κορυφαία παίκτρια είναι Ασημίνα Χατζηανδρέου με 4,5 στις 4,5 νίκες και ακολουθεί ο γηραιότερος των Μαχητών, Θανάσης Μπέλλος.

Αντιθέτως, τελευταία όλων βρίσκεται η Ελισάβετ Σπανού, που στο επεισόδιο της Δευτέρας 27/12 ψηφίστηκε ως δεύτερη προτεινόμενη προς αποχώρηση, που ενώ έχει παίξει 3 αγώνες έχει σημειώσει 3 νίκες.