Survivor 5 trailer 5/1: "Σε σιχάθηκα ρε" - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Μυριέλλα και Βαλάντης

Σφαγή στην καλύβα των Διάσημων τα μεσάνυχτα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 5/1:

Η κατάσταση με τον Βαλάντη στο νησί του Άγιου Δομίνικου έχει ξεφύγει. Μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης 4/1, απόψε 5/1 στο Survivor θα δούμε τον τραγουδιστή να βγαίνει εκτός ορίων και να επιτίθεται λεκτικά τόσο στην Μυριέλλα Κουρεντή όσο και στον Λάμπρο.

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο ο τραγουδιστής όσο και η ηθοποιός είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία προσπαθεί όσο μπορεί να μένει αμέτοχη στα μαλλιοτραβήγματα στην καλύβα.

Πέραν των ευτράπελων που θα παρακολουθήσουμε, απόψε θα πραγματοποιηθεί ένας ακόμα στίβος μάχης, αυτός για το έπαθλο φαγητού. Και οι δυο ομάδες είναι αφάγωτες... Ξέρουμε ποιος θα κερδίσει (σας το έχουμε γράψει εδώ)... Τα υπόλοιπα, το βράδυ...

Μέχρι τότε δείτε το trailer...

Το trailer του αποψινού 5/1 επεισοδίου

Νέα ημέρα προβολής για το Survivor 5

Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης, το Survivor, είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος.

“Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης - τόσο δύσκολες που ήδη ένας παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς αλλά δεν το έχουν δείξει ακόμα, δείτε εδώ ποιος -, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Όλα αυτά σε συνδυασμό τραβούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών γι' αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ αποφάσισε από εδώ και πέρα το ριάλιτι να προβάλλεται από Σάββατο έως και Τετάρτη ενώ μέχρι πρότινος το παρακολουθούσαμε από Κυριακή μέχρι Τετάρτη.

Αυτό το Σάββατο, λοιπόν, 8/1, μην κανονίσετε τίποτα. Το βράδυ στις 21:00 στον ΣΚΑΙ έχει Survivor!