Survivor 5: Οι Μαχητές για τη Μυριέλλα Κουρεντή: «Είναι αδικία»

«Είναι η κορυφαία παίκτρια»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Οι Μαχητές για τη Μυριέλλα Κουρεντή: «Είναι αδικία»

Πριν από λίγο παρακολουθήσαμε άλλον έναν καβγά στο Survivor 5 ανάμεσα στον Βαλάντη και Μυριέλλα. Οι δυο παίκτες τις τελευταίες ημέρες απασχολούν ολοένα και περισσότερο καθώς η κόντρα τους συνεχίζει για τα καλά.

Από την άλλη, οι Μαχητές σε συζήτηση που είχαν στην παραλία τους για την ψηφοφορία που έγινε εχθές, ανέφεραν χαρακτηριστικά πως είναι αδικία να ψηφιστεί η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά τους είναι η πιο δυνατή παίκτρια που έχουν οι διάσημοι.

Η συζήτηση των Μαχητών για την Μυριέλλα Κουρεντή

Μπαίνει στο παιχνίδι γνωστός τραγουδιστής

Πρώτο θέμα συζήτησης σε πρωινές εκπομπές κι όχι μόνο είναι ο πέμπτoς κύκλος του Survivor 5 που βρίσκεται ήδη εδώ και δυο εβδομάδες στον αέρα. Απόψε βασικά θα ολοκληρωθεί η δεύτερη εβδομάδα με μια ακόμη αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος φεύγει).

Ο Ατζούν μας έχει συνηθίσει σε ανατροπές και... σιγά μην δεν έκρυβε εκπλήξεις ο φετινός κύκλος. Δεν πάει που δεν πάει τόσο καλά σε νούμερα τηλεθέασης όπως οι υπόλοιποι... κάτι έπρεπε να κάνει μπας και...

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν προσθήκες στις ομάδες, τόσο των Διάσημων όσο και τον Μαχητών.

Ο Σάκης Αρσενίου στο Survivor 5

Μία από αυτές φαίνεται πως θα είναι και ο τραγουδιστής, Σάκης Αρσενίου. Έχει δηλώσει αμέτρητες φορές τον τελευταίο μήνα σε συνεντεύξεις του πως έχει έρθει σε επαφή με την παραγωγή μια φορά αλλά οι συζητήσεις είχαν σταματήσει εκεί.

Όπως φαίνεται, όμως, οι συζητήσεις έχουν αρχίσει και προχωράνε... Στο instagram του, μάλιστα, φροντίζει όποτε βρίσκει την ευκαιρία να πετάει και το "τυράκι" του για να μην επαναπαυόμαστε... Κάτι μου λέει, λοιπόν, πως σε λίγο καιρό θα γράφω πιο συχνά το όνομά του...