Survivor 5: Βαριές κουβέντες στην παραλία των Διάσημων - Στο στόχαστρο ο Βαλάντης μετά τον καυγά με τη Μυριέλλα

Ο ασύλληπτος καυγάς και οι φωνές - Όσα έγιναν όταν έκλεισαν οι κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Βαριές κουβέντες στην παραλία των Διάσημων - Στο στόχαστρο ο Βαλάντης μετά τον καυγά με τη Μυριέλλα

Μόνο λίγο καιρό πήρε στον Βαλάντη να κάνει την παραλία των Διάσημων στο Survivor 5 άνω κάτω. Ο ομηρικός καυγάς του με τη Μυριέλλα Κουρεντή και οι βαριές κουβέντες του, δεν άργησαν να τον φέρουν αντιμέτωπο με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν σχεδόν βέβαιο πριν καν ξεκινήσει ο φετινός κύκλος, ότι θα αποτελούσε μια από τις πιο ηχηρές προσωπικότητες. Εκείνος όχι απλά δε διέψευσε τις προβλέψεις αυτές, αλλά τις επιβεβαίωσε πανηγυρικά με τη στάση και τη συμπεριφορά του, που έχει είτε φανατικούς φίλους είτε... ορκισμένους εχθρούς.

Η συμπεριφορά του, δε, στο διαφαινόμενο ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρέντη με τον Κατσαούνη, έφερε «θύελλα» αντιδράσεων σε παραλία και τηλεοπτικό κοινό, με τον τραγουδιστή και την ηθοποιό σε μεγάλη ένταση, αν και φαίνεται πως η δεύτερη παίρνει με το μέρος της, τους υπόλοιπους Διάσημους.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, άλλωστε, τάχθηκαν ουσιαστικά υπέρ της, έχοντας σαφέστατα ενοχληθεί από τις αντιδράσεις του Βαλάντη, ενώ η... συμπάθεια των Μαχητών στο πρόσωπό του είναι επίσης γνωστή, περιμένοντας να είναι εκείνος, αυτός που θα αποχωρούσε... διαβάστε τη συνέχεια για το Survivor 5 στο Athensmagazine.gr