Survivor 5: «Πρέπει να τον βγάλει η παραγωγή» - Απασφάλισε ο Νίκος Μουτσινάς για τον Βαλάντη

«Μιλάει πάρα πολύ άσχημα, είναι πολύ επιθετικός»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Πρέπει να τον βγάλει η παραγωγή» - Απασφάλισε ο Νίκος Μουτσινάς για τον Βαλάντη

Χαμό έχει προκαλέσει η λεκτική επίθεση που έκανε στο χθεσινό (5/1) επεισόδιο του Survivor ο Βαλάντης προς την Μυριέλλα. Στα σχόλια που έκανε ο τραγουδιστής προς την ηθοποιό θέλησε να τοποθετηθεί και ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την σημερινή (6/1) του εκπομπή.

Το ξέσπασμα του Μουτσινά για τον Βαλάντη στο Survivor 5

«Παιδιά ακούστε λίγο, δεν θέλω να πάρω μέρος. Γιατί με ξέρετε τι είμαι τώρα, θα το πάω εγώ τώρα πολύ… δεν υπάρχει λόγος. Πρέπει να τον βγάλει η παραγωγή. Θα το πάω εκεί που είναι υπερβολή το ξέρω τώρα, τσιμπημένο.

Αυτό εννοώ, ότι πρέπει να φύγει. Μιλάει πάρα πολύ άσχημα, είναι πολύ επιθετικός. Προφανώς ο άνθρωπος του έχει φύγει, έχει ξεφύγει παιδιά. Το παιχνίδι αυτό που είναι ένας εξωτερικός εγκλεισμός κατά τα άλλα, είναι αυτοί μόνοι τους εκεί πέρα, βλέπει ο ένας τον άλλον κάθε μέρα…

Θέλω να πω, ότι ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή δεν περνάει καλά ούτε ο ίδιος. Για να κάνεις μια έκρηξη σε κάποιον, σημαίνει ότι το έχεις ζήσει όλο ήδη μέσα σου και απλά πας και το κάνεις εμετό στον απέναντι. Θα πρέπει να ηρεμήσει λίγο ο άνθρωπος. Πολύ επιθετικός», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Εγώ αν ήμουν κανάλι, θα έλεγα...» - Οργισμένη και η Δανάη Μπάρκα με τον Βαλάντη

«Κατ’ αρχάς για να σας είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτόν τον άνθρωπο δε μπορώ να τον έχω σε εκτίμηση, όχι λόγω του Survivor αλλά των δηλώσεων που έχει κάνει κατά καιρούς. Δηλαδή για τις γυναίκες. “Αν η γυναίκα παχύνει, κάνετε παιδί και παχύνει δε μπορείς να είσαι με αυτή τη γυναίκα”, “μην κάνεις τρία παιδιά με την ίδια γυναίκα γιατί μετά θα ασχημύνει και δε θα ‘χει χρόνο για τον εαυτό της”, όλα αυτά τα λέω χοντρικά. Άρα τέτοιον άνθρωπο με αυτές τις απόψεις γενικά εγώ δε μπορώ να τον εκτιμήσω.

Όταν λοιπόν είδα αυτή την ένταση, να μιλάει κουνώντας το δάχτυλο, με αυτή την ένταση και με αυτόν τον τρόπο, έπαθα ταραχή. Είπα “ψέματα, δεν το βλέπω εγώ αυτό”! Ειδικά εν έτει 2022 που όλοι κάνουμε τρελό αγώνα, ακόμα κι αν έχουμε υπάρξει στο παρελθόν κακοποιητικοί, να το αλλάξουμε αυτό. Εγώ αν ήμουν κανάλι, θα έλεγα “γεια σου, φεύγεις από το παιχνίδι γιατί δεν είναι παράδειγμα αυτό”. Εγώ σας λέω το ρομαντικό μυαλό της Δανάης» τόνισε η Δανάη Μπάρκα.