Survivor 5 Spoiler (8/1): Ανατροπή- Η ομάδα που κερδίζει τον αποψινό αγώνα επάθλου

Μαχητές ή Διάσημοι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Spoiler (8/1): Ανατροπή- Η ομάδα που κερδίζει τον αποψινό αγώνα επάθλου

Σάββατο σήμερα και μετά την τελευταία ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, το Survivor 5 προσέθεσε στη λίστα του ακόμα μία ημέρα προβολής! Έτσι, όπως κάθε μέρα το Youweekly.gr σας έχει το έγκυρο spoiler για την ομάδα που θα κερδίσει τον αποψινό (8/1) αγώνα επάθλου.

Η εβδομάδα που προηγήθηκε ήταν σίγουρα γεμάτη ανατροπές, με τη μεγαλύτερη από αυτές να είναι η οικειοθελής αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου από το παιχνίδι (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις).

Την ίδια στιγμή, η παραλία των Διάσημων έχει διχαστεί με τους συνεχείς καυγάδες του Βαλάντη με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τα πράγματα φαίνεται πως έχουν δυσκολέψει σημαντικά για τους «Κόκκινους».

Το σημερινό αγώνισμα είναι ιδιαίτερο σημαντικό και για τις δύο ομάδες, ωστόσο είναι αλήθεια πως οι Διάσημοι το έχουν μεγάλη ανάγκη καθώς έχουν μείνει αρκετά πίσω στις νίκες, σε αντίθεση με τους Μαχητές που δείχνουν να έχουν βρει την χρυσή τομή, στο αγωνιστικό τουλάχιστον, κομμάτι.

Survivor Μαχητές

Η ομάδα που κερδίζει απόψε (8/1) το αγώνισμα επάθλου στο Survivor 5

Ο στίβος μάχης θέλει μεγάλη αντοχή και υπομονή αυτή την φορά. Μπορεί να ήταν δύσκολο, ωστόσο καταφέραμε να μάθουμε την ομάδα που θα στεφθεί νικήτρια αυτού του απαιτητικού αγωνίσματος, το οποίο βέβαια θα συνοδευτεί με ένα γενναιόδωρο έπαθλο από την παραγωγή.

Σύμφωνα με τις πάντα έγκυρες πληροφορίες του Youweekly.gr λοιπόν, η ομάδα αυτή δε θα είναι άλλη από τους Διάσημους οι οποίοι θα μπουν στον στίβο μάχης και θα καταφέρουν να φύγουν με δέκα νίκες πριν τους Μαχητές. Και αυτό είναι οριστικό!

Η νίκη αυτή θα αποτελέσει μεγάλο μπουστ για την ομάδα των Διάσημων οι οποίοι έχουν κάνει αρκετές ήττες τον τελευταίο καιρό και περιμένουν πώς και πώς για ένα δυνατό έπαθλο που θα τους ενισχύσει για τον αγώνα ασυλίας που είναι αύριο.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram