Survivor 5: Όλο νόημα η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

Έφυγε και πέταξε τα «καρφιά» του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Όλο νόημα η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 5, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποφάσισε να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση είπε πως έφυγε για προσωπικούς λόγους, τους οποίους βέβαια δε θέλει να αποκαλύψει.

«Δεν ήθελα να ψηφίσω κανέναν και με πίεσε. Μετάνιωσα που ψήφισα την Ευρυδίκη, τουλάχιστον το προσπαθεί. Η Μυριέλλα μου είπε έδειξε άλλον παίκτη να βγάλω και μου εξήγησε τους λόγους.

Ο Γιωρίκας επηρεάζεται πάρα πολύ από τον Βαλάντη ο οποίος του έδωσε ένα πιάτο φαΐ ενώ δεν είχε φάει. Του το έδωσε τόσο δακρύβρεχτα που μου φάνηκε λίγο υποκριτικό, περίεργο.

Όταν συνέχεια σε μειώνει ένας άνθρωπος μπαίνεις σε μεγαλύτερη άμυνα. Ξέφυγα από τα όριά μου με τον Βαλάντη. Έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνω στο Survivor. Με έβγαλε πολλές φορές από τα ρούχα μου και με δυσκόλεψε πάρα πολύ στο κομμάτι της συμβίωσης.

Ήταν πολύ οξύθυμος, πάθαινε εκρήξεις, μετά ηρεμούσε και ήταν αρνάκι. Μούδιασα ήταν ο λόγος που έκανα ένα κλικ και ζήτησα να μιλήσω με την παραγωγή και πρέπει να φύγω.

Ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα», είπε μεταξύ άλλων στο Love it.

Η ανάρτηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5

«Το πρόβλημά μου δεν είναι το πού πάω και μπλέκω, το πρόβλημά μου είναι ότι ξέρω πού θα μπλέξω κι όμως πάω», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Γιάννης Χατζηγεωργίου Survivor 5 ανάρτηση

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Χατζηγεωργίου στο Survivor 5

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέσα στην επόμενη ημέρα θα δούμε να προστίθεται στην ομάδα των Διάσημων ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης... Σας το είχαμε πει άλλωστε, παλιότερα, πως έκανε και "προπονήσεις" για να μάθει να ψαρεύει... προετοιμασμένος όσο δεν πάει..

Survivor 5 Σοιλέδης

Δεν θα είναι, βέβαια, η μόνη προσθήκη που θα δούμε... έρχονται κι άλλες...