Survivor 5: «Ξεφτίλισες τον Μπέλλο» - "Σκοτώθηκαν" στην καλύβα Μαρτίκας και Σοφιάνα

Ο κακός χαμός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ξεφτίλισες τον Μπέλλο» -

Με μεγάλες εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό (11/1) επεισόδιο του Survivor 5 μιας και το τελευταίο συμβούλιο του νησιού άφησε μία "παγωμάρα" στην ομάδα των Μαχητών. Συγκεκριμένα, η Σοφιάνα κατηγόρησε τον Μπέλλο ότι δεν προστάτευσε τα κορίτσια στη μεγάλη βροχή, κάτι που έφερε τον καυγά της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο τελευταίος πήρε τον λόγο στην καλύβα και επέπληξε τη Σοφιάνα για τα λόγια της. Εκείνη προσπάθησε να του εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε ωστόσο ο συμπαίκτης της, της μίλησε με πολύ βαριά λόγια.

«Ξεφτίλισες τον Μπέλλο, είναι ντροπή», της είπε αλλά εκείνη δεν έδειξε να του δείχνει και τόσο μεγάλη σημασία.

Ο καυγάς των Μαχητών στο Survivor 5

Τι κρύβει πίσω της η οικογένεια του Σπύρου Μαρτίκα

Το Survivor 5 βρίσκεται μόνο μια εβδομάδα στον αέρα του ΣΚΑΙ και ήδη όλοι έχουν να συζητούν για τον παίκτη των Μαχητών, Σπύρο Μαρτίκα.

Ο 45χρονος φαρμακοποιός κατάφερε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες να κάνει άνω κάτω την παραλία των Μπλε αλλά και των Διάσημων. Στην πρώτη ψηφοφορία προς αποχώρηση βγήκε μπροστά και ζήτησε στους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν γιατί θεωρούσε πως μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με Βαλάντη και Σπανού από την ομάδα των Διάσημων.

Έτσι κι έγινε μόνο που οι συμπαίκτες του - κάποιοι όχι όλοι - δεν τον ψήφισαν επειδή το ζήτησε εκείνος αλλά επειδή θεωρούν πως δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην καλύβα.

Εν τέλη, κατάφερε και όχι απλά έδιωξε την Ελισάβετ από το νησί, αλλά βγήκε και πρώτος στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού με βάση τους ψήφους που πήρε. Κατηγορήθηκε ότι πλήρωσε κόσμο για να πάρει ψήφους...

Το Youweekly.gr γνωρίζει πως η οικογένεια του Σπύρου έχει πίσω της μεγάλα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα και γενικά είναι πολλοί αγαπητοί στον κόσμο...