Survivor 5 spoiler 12/1: Ανατροπή με την αποψινή αποχώρηση - Φεύγουν δυο;

Μόλις έφτασε νέα πληροφορία

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 12/1: Ανατροπή με την αποψινή αποχώρηση - Φεύγουν δυο;

Τετάρτη σήμερα 12/1 και η αγωνία στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα κορυφωθεί όσο δεν πάει αφού έχουμε αποχώρηση! Οι Τετάρτες είναι οι πιο σημαντικές ημέρες στον Άγιο Δομίνικο αφού κάθε φορά μια ομάδα χάνει κι από έναν της παίκτη.

Απόψε, για πρώτη φορά, έρχονται αντιμέτωπα 7 πρόσωπα, 7 συμμετέχοντες του ριάλιτι καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου και δεν έφυγε τελικά κανείς από την ψηφοφορία του κοινού.

Απόψε, λοιπόν, Βαλάντης, Μυριέλα, Ευρυδίκη, Σταμάτης, Παρασκευή, Ναυσικά και Λάμπρος περιμένουν να ακούσουν ποιο όνομα θα ανακοινώσει ο Λιανός (εμείς σας έχουμε γράψει από εχθές ποιος αποχωρεί).

Ποιος αποχωρεί τελικά από το Survivor;

Η Παρασκευή είναι ήδη με το ένα πόδι εκτός. Αυτήν έχουμε από την πηγή μας ως την παίκτρια που αποχωρεί απόψε. Ωστόσο πριν από λίγα λεπτά μας ενημέρωσαν πως ενδέχεται να πραγματοποιηθεί δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση στο ριάλιτι (και είναι μόνο 4 εβδομάδες στον αέρα το παιχνίδι).

Κρυσταλλία και Σταμάτης από τους Μπλε είναι αδύναμοι, σωματικά και ψυχικά. Η πρώτη την έχει βγάλει στο νοσοκομείο πολλές ώρες... Επειδή δε νομίζω - ΑΝ (μπορεί και να ΜΗΝ) υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση σήμερα τελικά - η παραγωγή να μεταφέρει τους υποψήφιους για την επόμενη εβδομάδα όπως έκανε την προηγούμενη (θα μαζευτούν πολλοί) ενδέχεται να φύγουν δυο παίκτες...

Εντάξει μικρό το κακό, αφού τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι θα έχουν νέες προσθήκες όπου να 'ναι... (δείτε εδώ ποια μπαίνει στους Μπλε και ποιος μπαίνει στους Κόκκινους).

Αναμένουμε, λοιπόν, να επιβεβαιωθούν όσα σας λέμε στο αποψινό επεισόδιο. Για ότι νεότερο θα επανέλθουμε και το ξέρετε...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils