Survivor 5: Τα στατιστικά της χθεσινής 12/1 ψηφοφορίας

Ποιος βγήκε πρώτος, ποιος γλίτωσε στο "τσακ";

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Τα στατιστικά της χθεσινής 12/1 ψηφοφορίας

Ολοκληρώθηκε η πρώτη "μεγάλη" εβδομάδα του Survivor 5 όπου περιλάμβανε πέντε επεισόδια, με την Παρασκευή Σταματοπούλου να αποχωρεί από το ριάλιτι με... μεγάλη ανακούφιση!

Ήταν κρυφό μυστικό πως η παίκτρια των Μαχητών δεν άντεχε άλλο και ήθελε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο! Άλλωστε το γεγονός πως είναι vegan δεν την βοήθησε καθόλου στην προσαρμογή της και η αποχώρηση ήταν μονόδρομος! Μάλιστα ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε μια αποκάλυψη βόμβα τονίζοντας πως η ομάδα του έχασε επίτηδες την δεύτερη ασυλία για να φύγει η Παρασκευή από το παιχνίδι. Κάποια παιχνίδια που σας έχουμε αποκαλύψει πως γίνονται από πέρσι ώστε να μην φαίνονται πολλές οι οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Πάντως η Παρασκευή ήταν όντως τελευταία στη ψηφοφορία. Τι θέση έλαβε ο καθένας όμως; Αρχικά να πούμε πως έγιναν δύο ξεχωριστές ψηφοφορίες! Η πρώτη ήταν της προηγούμενης εβδομάδας με υποψήφιους την Μυριέλλα Κουρεντή, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Βαλάντη! Η ηθοποιός βγήκε πρώτη με διαφορά, με ένα ποσοστό κοντά στο... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr