Survivor 5: Μπαίνει ο Κώστας Νικούλι; - Η απάντηση της Μαρίας Τζομπανάκη

Λίγο μετά το τέλος του από τον Σασμό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Μπαίνει ο Κώστας Νικούλι; - Η απάντηση της Μαρίας Τζομπανάκη

O ρόλος του Πετρή στον Σασμό φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και έτσι φημολογείται έντονα πως ο Κώστας Νικούλι, μετά το τέλος του από την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, θα μπει στο Survivor 5 από το οποίο μάλιστα έχει δεχθεί πρόταση - μαμούθ.

Η Μαρία Τζομπανάκη, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να αποχαιρετήσει τον νεαρό ηθοποιό. «Θα μας λείψεις πολύ αγαπημένε μας...», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η έμπειρη ηθοποιός.

Στα σχόλια λοιπόν, ένας διαδικτυακός της φίλος θέλησε να μάθει αν όντως ο τηλεοπτικός «Πετρής» θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης και έτσι η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε τη δική της απάντηση.

Το σχόλιο της Μαρίας Τζομπανάκη για την είσοδο του Κώστα Νικούλι στο Survivor 5

Κώστας Νικούλι Survivor 5

Συγκλονίζει ο Κώστας Νικούλι - «Πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί για να...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/1) ο Κώστας Νικούλι. Ο γνωστός πρωταγωνιστής του Σασμού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις φήμες που τον θέλουν να παίρνει μέρος στο Survivor.

«Μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό γιατί δεν είναι κάτι πραγματικό. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση.

Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Θυμάμαι από μικρός ότι η ταυτότητά μου δεν ήταν μπλε, ήταν ροζ και έγραφε πάνω Νικούλι και πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί για να πιάσουμε σειρά.

Πάντα έκανα διακοπές στην Αλβανία το καλοκαίρι. Μας έπαιρνε ο παππούς μου 1η Ιουνίου και μας έφερνε μέσα Σεπτέμβρη. Μιλάω τη γλώσσα, αλλά όχι με τόση άνεση», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.