Survivor 5: «Ας πάει σπίτι να ηρεμήσει» - Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με τον Βαλάντη

Το νέο σχόλιο «καρφί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ας πάει σπίτι να ηρεμήσει» - Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με τον Βαλάντη

Εξαιρετικά ενοχλημένος με τη στάση του Βαλάντη στο Survivor 5 είναι ο Νίκος Μουτσινάς και μάλιστα δε διστάζει να το εκφράζει και μέσα από την εκπομπή του. Αυτή τη φορά, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως έχει έρθει η ώρα να επιστρέψει σπίτι του ο τραγουδιστής.

Ο παρουσιαστής είχε ζητήσει και στη χθεσινή (17/1) εκπομπή του να φύγει ο Βαλάντης από το παιχνίδι και όπως φαίνεται η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον Βαλάντη και το Survivor 5

«Μπορεί να τον ταράζει η συνθήκη. Αλλά τα νεύρα, μπορεί να ξέφυγε μια φορά. Γενικά είναι ταραγμένος, δεν τη δέχτηκαν τη συγγνώμη. Εκεί μαζί τους δεν τον θέλουν. Φταίνε; Φταίει ο Ατζούν; Εγώ που ασχολούμαι σίγουρα. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω για τον Βαλάντη, τα λόγια είναι περιττά», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Ηλίθιε...» - Ξέσπασε κατά του Βαλάντη ο Αντίνοος Αλμπάνης

Μέσα από δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλησε να δείξει την υποστήριξή του προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά τη λεκτική επίθεση που της έκανε ο Βαλάντης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συμπαικτών τους και όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ο Βαλάντης είπε κάτι για την περιπέτεια που πέρασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τον καρκίνο. Ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος επίσης πέρασε μία αντίστοιχη περιπέτεια, στάθηκε στο πλευρό της και «άδειασε» τον τραγουδιστή.

«Έπεσε, σηκώθηκε και ξαναπερπάτησε. Αυτό κανένας δε θα της το στερήσει. Ηλίθιε. #μετηνευρυδίκη», έγραψε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις του ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Αντίνοος Αλμπάνης κατά Βαλάντη