Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το Sport Game

Με σκορ 5-0!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το Sport Game

Μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος για το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5, Διάσημοι και Μαχητές συγκεντρώθηκαν ξανά για να αγωνιστούν αυτή τη φορά για το Sport Game.

Όλοι οι παίκτες φόρεσαν τα μαγιό τους και έπαιξαν beach volley, με την ομάδα που θα έφτανε πρώτη στους 5 πόντους να είναι η νικήτρια.

Τελικά, η μέρα ήταν αρκετά υπέρ των Διάσημων, μιας και αναδείχθηκαν ξανά νικητές, με σκορ μάλιστα 5-0!

Η νίκη των Διάσημων στο Sport Game

Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Έχει συμβεί και την προηγούμενη σεζόν του Survivor, τότε με τον Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περίμενε η ομάδα των Διάσημων αλλά... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Στο χθεσινό 17/1 συμβούλιο του νησιού οι μάσκες έπεσαν. Οι Διάσημοι έστησαν τον αγώνα, έχασαν και πήγαν προετοιμασμένοι για να ρίξουν στον τάκο καλούς και δυνατούς παίκτες όπως τον Πιλίδη και τον Βισκαδουράκη στοιχηματίζοντας στην κρίση του κοινού, πως θα στηρίξει τους δυο αυτούς συμμετέχοντες και θα διώξει επιτέλους τον τραγουδιστή...

Μέχρι και οι Μαχητές έκαναν δημόσια έκκληση στο κοινό να μην κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο τον Βαλάντη...

Η ατάκα του στην Ευρυδίκη ήταν το κερασάκι στην τούρτα για όλους...

Η συγγνώμη του δεν τους είπε τίποτα...

Όπως φαίνεται, την ίδια γνώμη έχει και το τηλεοπτικό κοινό που από εχθές έχει φροντίσει να κάνει ξεκάθαρη την θέση του μέσω του twitter. Τάσσονται όλοι κατά του Βαλάντη, οπότε... φαβορί για αποχώρηση είναι ο Βαλάντης! ΒΈΒΑΙΑ.... η ψηφοφορία πάντα είναι ανατρεπτική, ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις με σιγουριά... Είναι νωρίς ακόμα... Οι πρώτες πληροφορίες είναι αυτές αλλά θα επανέλθουμε για το σίγουρο spoil της αποχώρησης...

UPDATE: Οριστικό! Βαλάντης εκτός...