Survivor 5 Spoiler (19/1): Οριστικό! Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Κόκκινοι ή Μπλε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Spoiler (19/1): Οριστικό! Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο και έτσι απόψε (19/1) το νέο επεισόδιο του Survivor 5, επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό. Όπως πάντα, το Youweekly.gr έχει τις πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού.

Οι διαδοχικές αποχωρήσεις στην ομάδα των Μαχητών καθώς και οι συνεχείς καυγάδες στους Διάσημους, σε συνδυασμό με την απομάκρυνση του Βαλάντη από την ομάδα, έχουν κάνει τις δύο ομάδες να φτάσουν σε ένα πολύ ευάλωτο σημείο.

Όπως είδαμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγη ώρα, ο Κατσαούνης και η Μυριέλλα έρχονται και πάλι σε σύγκρουση. Ο Γιώργος Κατσαούνης απαντώντας στη Μυριέλλα που έχει πάρει τον λόγο, αναφέρεται στον Γιάννη Λυγνό και στη σχέση του με την ηθοποιό μπροστά σε όλους τους παίκτες καθώς και τον Γιώργο Λιανό, κάτι που δείχνει ότι η μεταξύ τους σχέση όχι απλά έχει φτάσει στο τέλος της αλλά έχει ακόμα πολύ δράμα.

Η ομάδα που νικάει στο σημερινό αγώνισμα του Survivor 5

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες που μας έχει μεταφέρει η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που πρόκειται να φύγει σήμερα με το έπαθλο δεν είναι άλλη από τους Μαχητές. Επειδή όμως τα πράγματα είναι παράξενα φέτος, μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr μέχρι τη στιγμή που θα σας δώσουμε το οριστικό spoiler.

UPDATE!

Είναι πλέον οριστικό! Οι νικητές του σημερινού (19/1) αγωνίσματος επάθλου θα είναι οι Μαχητές! Για να δούμε, θα πάρουν τα πάνω τους μετά από αυτό;

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram