Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Με σκορ 10-8

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο αποψινό (19/1) επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Λίγο λοιπόν μετά τον τσακωμό της Μυριέλλας και του Κατσαούνη, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το φαγητό, μιας και η πείνα τους έχει χτυπήσει κόκκινο. Το έπαθλο για απόψε ήταν μαρμελάδα με ψωμί ολίκης άλεσης, κάτι το οποίο τρέλανε και τις δύο ομάδες.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-8 ήταν οι Μαχητές, επιβεβαιώντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Η νίκη των Μαχητών στο Survivor 5

Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Πολυαναμενόμενο είναι το σημερινό (19/1) επεισόδιο του Survivor 5 καθώς και η ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για τον παίκτη που θα αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης. Θανάσης Βισκαδουράκης, Γιωρίκας Πιλίδης και Βαλάντης ρίχνονται στη μάχη, ωστόσο μόνο δύο θα καταφέρουν να μείνουν όρθιοι.

Στο προχθεσινό 17/1 συμβούλιο του νησιού οι μάσκες έπεσαν. Οι Διάσημοι έστησαν τον αγώνα, έχασαν και πήγαν προετοιμασμένοι για να ρίξουν στον τάκο καλούς και δυνατούς παίκτες όπως τον Πιλίδη και τον Βισκαδουράκη στοιχηματίζοντας στην κρίση του κοινού, πως θα στηρίξει τους δυο αυτούς συμμετέχοντες και θα διώξει επιτέλους τον τραγουδιστή...

Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στις δύο ομάδες πως ο Βαλάντης αποφάσισε να παραμείνει στο προσωρινό κατάλυμα της ομάδας των Διάσημων και να μην παραστεί στο συμβούλιο καθώς πλέον δε θέλει να θεωρεί τον εαυτό του μέλος των Κόκκινων. Την ίδια στιγμή βέβαια περιμένει με μεγάλη αγωνία να μάθει ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι πρώτες πληροφορίες που είχαμε φαίνεται έχουν επιβεβαιωθεί και με το παραπάνω μιας και ο παίκτης που θα φύγει, με συνοπτικές μάλιστα διαδικασίες από το νησί, δεν είναι άλλος από τον Βαλάντη.