Survivor 5: «Στενάχωρo» - Αντέδρασε ο Μουτσινάς με τους πανηγυρισμούς των Διάσημων στην αποχώρηση του Βαλάντη

Το τραγούδι που του αφιέρωσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Στενάχωρo» - Αντέδρασε ο Μουτσινάς με τους πανηγυρισμούς των Διάσημων στην αποχώρηση του Βαλάντη

Την πολυσυζητημένη αποχώρηση του Βαλάντη στο χθεσινό (19/1) επεισόδιο του Survivor 5 σχολίασε μέσα από τη σημερινή (20/1) εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε άσχημη την απόφαση των Διάσημων να πανηγυρίσουν.

O παρουσιαστής εννοείται πως αφιέρωσε ένα τραγούδι στον Βαλάντη, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει, ωστόσο έκρινε λάθος την συμπεριφορά των συμπαικτών του.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την αποχώρηση του Βαλάντη από το Survivor 5

«Δεν το είδα αυτό. Στενάχωρο, δεν ήταν ωραίο. Τώρα λίγο στεναχωρήθηκα. Πανηγυράκι στήθηκε στο συμβούλιο», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Πόσα λεφτά έβγαλε από το παιχνίδι ο Βαλάντης

Στο χθεσινό 19/1 επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε την αποχώρηση που όλοι περίμεναν: Ο Βαλάντης μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο, επεισοδιακά, όπως αναμενόταν.

Ο τραγουδιστής ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρώτη κιόλας μέρα στον Άγιο Δομίνικο κι αυτό ο Τούρκος παραγωγός γνώριζε πως θα συμβεί! Σας έχουμε ξανά πει άλλωστε πως πριν επιλεγούν οι συμμετέχοντες περνάει από κόσκινο η ψυχοσύνθεσή τους... Ατζούν είναι αυτός.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, ο Τούρκος παραγωγός ήταν ανοιχτοχέρης με τον τραγουδιστή και του πρόσφερε εβδομαδιαίως 8.000 ευρώ! Συνεπώς, μετά από τρεις εβδομάδες που είναι στον αέρα το ριάλιτι επιβίωσης ο Βαλάντης έχει καταφέρει να "μεγαλώσει" τους λογαριασμούς του κατά 24.000 ευρώ περισσότερο...

Τα ποσά που δίνει εβδομαδιαίος ο Ατζούν στους Διάσημους του Survivor 5