Survivor 5: Φίλος του Βαλάντη αποκαλύπτει - «Στην ένταση με τη Μυριέλλα σκέφτηκα ότι...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Φίλος του Βαλάντη αποκαλύπτει -  «Στην ένταση με τη Μυριέλλα σκέφτηκα ότι...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» παραχώρησε δηλώσεις ο φίλος του Βαλάντη ο οποίος ήταν εκείνος ο οποίος αποχώρησε από το Survivor 5. Έτσι, ο Χάρης Ψωμιάδης μίλησε για τον γνωστό τραγουδιστή καθώς τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έβλεπε στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Οι δηλώσεις για τον Βαλάντη

"Στην ένταση με την Μυριέλλα σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να είναι αυτός ο Βαλάντης, κάτι πρέπει να του έκαναν πολύ άσχημο" καθώς όπως είπε, δεν τον αναγνώριζε. Στην συνέχεια τόνισε ότι ο μόνος λόγος που πήγε στο Survivor ήταν το οικονομικό και μόνο αυτό καθώς γι' αυτό πηγαίνουν όλοι.

Αποχώρησε ο Βαλάντης - Πόσα λεφτά έβγαλε από το παιχνίδι

Στο χθεσινό 19/1 επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε την αποχώρηση που όλοι περίμεναν: Ο Βαλάντης μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο, επεισοδιακά, όπως αναμενόταν (δείτε εδώ το βίντεο).

Ο τραγουδιστής ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρώτη κιόλας μέρα στον Άγιο Δομίνικο κι αυτό ο Τούρκος παραγωγός γνώριζε πως θα συμβεί! Σας έχουμε ξανά πει άλλωστε πως πριν επιλεγούν οι συμμετέχοντες περνάει από κόσκινο η ψυχοσύνθεσή τους... Ατζούν είναι αυτός.

Η συμφωνία του Βαλάντη με τον Ατζούν

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, ο Τούρκος παραγωγός ήταν ανοιχτοχέρης με τον τραγουδιστή και του πρόσφερε εβδομαδιαίως 8.000 ευρώ! Συνεπώς, μετά από τρεις εβδομάδες που είναι στον αέρα το ριάλιτι επιβίωσης ο Βαλάντης έχει καταφέρει να "μεγαλώσει" τους λογαριασμούς του κατά 24.000 ευρώ περισσότερο...