Survivor 5: Κακά μαντάτα για τον Βαλάντη - Ανακοινώθηκαν το Σάββατο 22/1

Η απόφαση της δισκογραφικής του μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Κακά μαντάτα για τον Βαλάντη - Ανακοινώθηκαν το Σάββατο 22/1

Ο πρωταγωνιστής του Survivor 5 από την πρώτη κιόλας μέρα ήταν αναντίρρητα ο Βαλάντης, ο οποίος δημιουργούσε αρκετά προβλήματα και πολλούς καυγάδες, ειδικά μετά το περιστατικό με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο τραγουδιστής τελικά δεν κέρδισε την συμπάθεια του κοινού με αποτέλεσμα να μην συγκεντρώσει πολλές ψήφους και να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Ο ίδιος δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα, ωστόσο όταν έρθει, τον περριμένουν κακά μαντάτα και συγκεκριμένα η απόφαση της δισκογραφικής του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Open Weekend», η δισκογραφική του Βαλάντη δεν θα του βγάλει νέο τραγούδι μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του στην Ευρυδίκη. Ωστόσο, νέες πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν πως αυτή η κατάσταση ίσχυε μέχρι και την Πέμπτη (20/1) και πως πλέον έχει αποφασιστεί πως το τραγούδι έχει ηχογραφηθεί και θα κυκλοφορήσει κανονικά.

Η απόφαση της δισκογραφικής του Βαλάντη μετά το Survivor 5

«Τόσα πήρε ο Βαλάντης στο Survivor 5» - Επιβεβαιώθηκε το υπέρογκο ποσό

Δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (22/1) ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ένας πολύ στενός φίλος του Βαλάντη, ο οποίος όπως είπε ήταν μαζί του στο ραντεβού που είχε κάνει για να μπει στο Survivor 5 και έτσι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα χρήματα που έπαιρνε.

Ο ίδιος σχολίασε τη δράση του φίλη του στο ριάλιτι επιβίωσης, την επίμαχη ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ήταν και το τελειωτικό χτύπημα που τον έστειλε εκτός παιχνιδιού, καθώς και την άγνωστη ιστορία του με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Ναι, 8.000€ πήρε το ξέρω γιατί ήμουν μπροστά στη συμφωνία. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση και έμεινα έκπληκτος ήταν με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ήταν ότι πρότεινε στον Βαλάντη να πάει στη δισκογραφική του εταιρεία και πήγαν στον Χάρη Βαρθακούρη που ήταν παραγωγός για τραγούδια αλλά δεν βγήκε ποτέ τίποτα και μετά είδα έναν Λάμπρο Κωνσταντάρα να του βάζει τρικλοποδιές», είπε μεταξύ άλλων ο φίλος του Βαλάντη