Survivor 5 Trailer (23/1): «Έχει ήδη αρχηγικές τάσεις» - Στον Άρη Σοϊλέδη τα φώτα ακόμα δεν μπήκε

Η στάση του στο παιχνίδι έφερε αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Trailer (23/1): «Έχει ήδη αρχηγικές τάσεις» - Στον Άρη Σοϊλέδη τα φώτα ακόμα δεν μπήκε

Δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει στο παιχνίδι ο Άρης Σοϊλέδης και ήδη η συμμετοχή του στο αγώνισμα και στον πάγκο των Διάσημων του Survivor 5 έχει δημιουργήσει αντιδράσεις κυρίως στην απέναντι πλευρά, αυτή των Μαχητών.

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε, ο Γιώργος Κατσαούνης (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης) δεν παίρνει με καλό μάτι την είσοδο του ποδοσφαιριστή στους Διάσημους καθώς στο πρόσωπό του βλέπει έναν δυνατό παίκτη και την ίδια στιγμή μία ισχυρή προσωπικότητα. Πρόκειται για έναν συνδυασμό που μπορεί να οδηγήσει κάποιον μέσα στο Survivor 5 μέχρι και στον τελικό.

Μπορεί το Twitter να σχολιάζει την λαμπερή οδοντοστοιχία του Σοϊλέδη λοιπόν, αλλά οι Μαχητές εστίασαν σε ένα άλλο κομμάτι. Συγκεκριμένα σχολίασαν τις αρχηγικές τάσεις που επέδειξε ο ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια του χθεσινού (22/1) αγωνίσματος, κάτι που προφανώς ενόχλησε.

Οι Διάσημοι από τη μεριά τους δείχνουν να μην έχουν κανένα θέμα με τη νέα προσθήκη στην ομάδα τους μιας και μετά την αποχώρηση του Βαλάντη αυτό που ήθελαν ήταν η είσοδος ενός δυνατού παίκτη που θα τους βοηθήσει να πάρουν νίκες.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες περνάνε στο αγώνισμα ασυλίας όπου τα πράγματα είναι εξαιρετικά ζόρικα. Τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι επιζητούν διακαώς μία νίκη απόψε προκειμένου να μην εμφανιστούν στο συμβούλιου του νησιού με αναμμένες δάδες και αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους, θέτοντάς τον στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Όταν πια οι Μαχητές και οι Διάσημοι φτάσουν στο συμβούλιο του νησιού τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για μία από τις δύο εβδομάδες ενώ σύντομα θα έχουμε και το όνομα του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος νικάει την ασυλία).

To trailer του αποψινού (23/1) επεισοδίου του Survivor 5