Survivor 5 Spoiler (23/1): Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας

Μαχητές ή Διάσημοι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Spoiler (23/1): Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας

To Survivor 5 επιστρέφει απόψε (23/1) με ένα νέο επεισόδιο και ένα αγώνισμα ασυλίας το οποίο θα φέρει μεγάλες αντιδράσεις. Το Youweekly.gr είναι εδώ για ακόμα μία μέρα με το έγκυρο spoiler για την ομάδα που κερδίζει!

Η είσοδος του Άρη Σοϊλέδη, της Θωμαΐδας Εμμανουηλίδου και του Ανδρέα Ματθαιακάκη αποτέλεσε το μεγάλο θέμα του χθεσινού (22/1) επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης. Οι νέες προσθήκες αλλάζουν τελείως τη δυναμική των δύο ομάδων και ιδιαίτερα των Διάσημων στην οποία μπήκε ο Σοϊλέδης.

Όπως έχουμε δει στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και κάποιες ώρες (δείτε το εδώ), η παρουσία του γνωστού ποδοσφαιριστή έχει ήδη καταφέρει να ενοχλήσει την αντίπαλη ομάδα καθώς πέρα από δυνατός παίκτης είναι και ένας ισχυρός χαρακτήρας, ένας συνδυασμός «φονικός» για το Survivor 5 ο οποίος μπορεί να σε οδηγήσει με σωστή στρατηγική μέχρι και στον τελικό.

Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό (23/1) αγώνισμα ασυλίας

Οι Διάσημοι προέρχονται από μία πολύ σημαντική νίκη στον αγώνα επάθλου, η οποία τους έχει τονώσει τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Έτσι θα μπουν πολύ αποφασισμένοι για να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Η νίκη αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς σε καμία περίπτωση δε θέλουν να αποχωριστούν κάποιον παίκτη τους.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους Μαχητές, οι οποίοι έχουν δείξει πως έχουν μία έφεση στα αγωνίσματα ασυλίας και δεν αφήνουν συχνά την ομάδα τους εκτεθειμένη στο συμβούλιο του νησιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έχει μεταφέρει η πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο, μεγάλοι νικητές του αγωνίσματος ασυλίας δεν είναι άλλοι από τους Μαχητές και αυτό είναι οριστικό!

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram