Survivor 5 Spoiler (24/1): Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει αύριο

Μάθαμε το χρώμα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Spoiler (24/1): Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει αύριο

Πριν καλά καλά παιχτεί το επεισόδιο της Κυριακής (23/1) στο Survivor 5, το Youweekly.gr έχει ήδη καταφέρει να εξασφαλίσει τις πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας στο αυριανό επεισόδιο (24/1).

Ήδη σας έχουμε δώσει την οριστική πληροφορία για τον αποψινό νικητή (δείτε εδώ το spoiler), ωστόσο τα πράγματα για αύριο γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (22/1) είδαμε τις δύο ομάδες να ενισχύονται σημαντικά. Η είσοδος του Άρη Σοϊλέδη, της Θωμαΐδας Εμμανουηλίδου και του Ανδρέα Ματθαιακάκη αποτέλεσε το μεγάλο θέμα του χθεσινού (22/1) επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης. Οι νέες προσθήκες αλλάζουν τελείως τη δυναμική των δύο ομάδων και ιδιαίτερα των Διάσημων στην οποία μπήκε ο Σοϊλέδης.

Τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι επιζητούν διακαώς μία νίκη απόψε προκειμένου να μην εμφανιστούν στο συμβούλιου του νησιού με αναμμένες δάδες και αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους, θέτοντάς τον στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Η ομάδα που κερδίζει την αυριανή (24/1) ασυλία στο Survivor 5

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να πάρουμε μέχρι στιγμής από την έγκυρη πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, νικητές του αποψινού αγωνίσματος επάθλου θα είναι μάλλον οι Διάσημοι.

Η νίκη αυτή σίγουρα θα τους βοηθήσει για τη συνέχεια του παιχνιδιού καθώς δε θα χρειαστεί να βρεθούν ξανά σε τόσο δύσκολη θέση ώστε να θέσουν κάποιον συμπαίκτη τους στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Επειδή ωστόσο είναι νωρίς και πάντα θέλουμε λίγο χρόνο για να σας δώσουμε το 100% σωστό spoiler, μείνετε συντονισμένοι μέχρι αύριο στο Youweekly.gr όταν και θα έχουμε το επιβεβαιωμένο spoiler για τον νικητή.