Survivor 5 - highlights 23/1: "Μου πέταξες μούρο στα πόδια;" - "Σφαγή" με Μαχητές και Διάσημους

Όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - highlights 23/1:

Χαμός έγινε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5. Είχαμε τσακωμούς, ένα αγώνισμα ασυλίας, αλλά και το συμβούλιο του νησιού που ψηφίστηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τα 23/1 highlights του Survivor 5

Με ράμματα στο φρύδι ο Γιώργος Κατσαούνης - Τι συνέβη

Με ράμματα εμφανίστηκε στις κάμερες στην έναρξη του επεισoδίου του Survivor 5 o Γιώργος Κατσαούνης, με τον ίδιο να περιγράφει το ατύχημα που είχε.

Ο παίκτης των Μαχητών συγκεκριμένα αποκάλυψε πως την ώρα που πήγε τουαλέτα δεν ήταν τόσο προσεκτικός με αποτέλεσμα να βρει στο κλαδί και να του ανοίξει το φρύδι.

Έτσι λοιπόν χρειάστηκε να μεταβεί εκτάκτως στο νοσοκομείο και να κάνει ράμματα. Ωστόσο, δεν φαίνεται να πτοήθηκε ιδιαίτερα από τον τραυματισμό του, την ώρα που οι δικηγόροι του ασχολούνται με την καταγγελία του.

«Βρήκα σ’ ένα κλαδί. Εντάξει, είμαι για ράμματα, είναι ανοιχτό. Απλώς δεν ήθελα να με ράψουν στην κόψη του ματιού. Αλλά εντάξει μωρέ, τι ψυχή έχουν μωρέ, για δυο ράμματα τώρα να κάτσεις να σε ψηλαφίσουν… αμαρτία τώρα. Άστο να κλείσει. Άστο να κλείσει, με το καλό να τελειώνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δύσκολο το πρώτο βράδυ στο νησί για τον Άρη Σοϊλέδη - «Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα»

Την εμφάνισή του στο Survivor 5 έκανε στις (22/1) ο Άρης Σοϊλέδης, με τον γνωστό ποδοσφαιριστή να ενσωματώνεται στην ομάδα των Διάσημων. Μάλιστα, από την πρώτη κιόλας μέρα, κατάφερε και έφερε δύο νίκες.

Ο ίδιος όμως όπως δήλωσε στις κάμερες κατά την διάρκεια επεισοδίου, δεν κατάφερε να κοιμηθεί όλο το βράδυ καθώς δεν μπορούσε να βολευτεί με τίποτα στο σανίδι.

Παρόλα αυτά, είναι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που τον «αγκάλιασαν» οι συμπαίκτες του, τονίζοντας πως θέλει να συνεχίσει να προσφέρει και να φέρνει νίκες στην ομάδα του.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, έκανε με την Ευρυδίκη, η οποία του είπε υποτίθεται το φλυτζάνι, με την ίδια να «βλέπει» την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά: «Βλέπω και μία όμορφη, πολύ περήφανη είναι για εσένα, σε περιμένει να βγεις για να προχωρήσετε. 44 χρόνια δείχνει εδώ για πορεία της ζωής. Τρία παιδιά θα κάνετε δύο γιους και μία κόρη».

«Θα του κοπεί η μαγκίτσα! Νομίζει ότι είναι ο Θεός του Πολέμου» - Ο Κατσαούνης «άδειασε» τον Σοϊλέδη

Καθόλου καλή εντύπωση δεν έκανε ο Άρης Σοϊλέδης στον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος μετά την ήττα του από τον ποδοσφαιριστή, τον «κατακεραύνωσε» κανονικότατα.

«Ο Άρης Σοϊλέδης ναι μεν είναι καλός και γρήγορος παίκτης, ναι με κέρδισε παρόλο που έχω μια Α εμπειρία στους στίβους και μπράβο του. Θέλω να πω όμως ότι δεν με εντυπωσίασε. Τον έβλεπα απέναντι στον πάγκο και έχει πάρει ήδη αρχηγικές τάσεις.

Πιστεύω ότι ακόμα δεν μπήκε ο Άρης, τον βγάλαμε και… θεό του πολέμου! Αλλά δεν ξέρει όμως ότι και ο Άρης, ο θεός του πολέμου είχε χάσει κάποτε στον Τρωικό πόλεμο από την Αθηνά και έχει και αρχηγικές τάσεις από την πρώτη μέρα. Δεν είναι καλό αυτό το πράγμα. Είναι σχεδόν σαν τον Πηλίδη, αλλά δεν είναι Πηλίδης και το τονίζω αυτό. Ο Πηλίδης έχει ένα τέλειο ήθος από ότι τον είδα την πρώτη μέρα σε σχέση με τον Σοϊλέδη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος είχε κι ένα ατύχημα.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας

Για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας έπαιξαν Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Λίγο λοιπόν μετά το κράξιμο του Γιώργου Κατσαούνη στον Άρη Σοϊλέδη, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-8 ήταν οι Μάχητες, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κέρδισαν οι Μαχητές, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να αναγκάζονται να ψηφίσουν ξανά έναν παίκτη από την ομάδα τους.

Λίγο λοιπόν μετά το τέλος του αγωνίσματος, οι Διάσημοι πήγαν ξανά να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό προκειμένου να παλέψουν για την ατομική ασυλία. Τελικά, η παίκτρια που την κέρδισε ήταν η Μυριέλλα, η οποία για αυτήν την εβδομάδα δεν κινδυνεύει να ψηφιστεί από την ομάδα της για αποχώρηση.

Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα - «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο»

Χαμός επικράτησε στην παραλία των Μαχητών, λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος. Αφορμή για ακόμη μια φορά στάθηκε το φαγητό.

Ειδικότερα, η Ασημίνα πρότεινε να μοιραστούν τις καρύδες, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έκαναν, γιατί πιστεύει πως δεν μοιράζονται ισάξια και πως ο Σπύρος τρώει περισσότερο από όλους.

Τα κορίτσια συμφώνησαν με την ιδέα της, ωστόσο αντίθετος βρέθηκε εκτός από τον Σπύρο και ο Σάββας, ο οποίος από τα νεύρα του αντί να δώσει το μούρο που του ζήτησε η Ασημίνα στα χέρια, της το πέταξε στα πόδια.

Η κίνησή του αυτή ενόχλησε υπερβολικά την Ασημίνα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, ο Σάββας της ζήτησε συγγνώμη, με την ίδια βέβαια να μην την δέχεται.

«Υπήρξε πολλή ειρωνεία και με στεναχώρησαν πολύ ο Σπύρος και ο Σάββας. Ο Σάββας πήρε τα μούρα, μου πέταξε ένα μούρο και μου είπε «θες να χωρίσουμε και τα μούρα»! Λες και πέταξε φαϊ σε σκύλο! Εγώ προσωπικά στο σκυλί μου αφήνω το πιατάκι του πάνω στο καρεκλάκι. Εγώ χάνω τον εαυτό μου σιγά σιγά. Δεν αντέχω άλλο», είπε η Ασημίνα.

«Η Ασημίνα προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρακινήσει και να δημιουργήσει εντυπώσεις, φοβούμενη μία δεύτερη ήττα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις και να βάλει μπροστά το κοινό που θα δημιουργήσει για να ψηφίσουν εμένα για να αποτρέψει τον κίνδυνο κάποιας ψηφοφορίας της ομάδας εναντίον της», είπε λίγο μετά με την σειρά του ο Σπύρος στην κάμερα.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τους περισσότερους ψήφους λοιπόν τους συγκέντρωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, τον οποίο παρόλο που όλοι οι συμπαίκτες του τον συμπαθούν πολύ, τον ψήφισαν καθαρά για αγωνιστικούς λόγους, συν το γεγονός πως είναι τραυματισμένος και πως στα τελευταία παιχνίδια δεν μπορεί να αγωνιστεί με εντολή φυσικά του γιατρού. Για ακόμη μια φορά λοιπόν επιβεβαιώθηκε το spoil του Youweekly.gr!

Να υπενθυμίσουμε πως ακόμη ένας παίκτης των Διάσημων θα βγει στον τάκο την Τρίτη (25/1), με την Μυριέλλα να είναι αυτή που θα τον ορίσει, μιας και εκείνη κέρδισε την ατομική ασυλία.