"Σοκαρίστηκα με τον Γιώργο Κατσαούνη γιατί.." - Η πρώην Survivor, Παρασκευή, σπάει για πρώτη φορά την σιωπή της

"Μια χαρά ήξερε ο Γιώργος πως η Μυριέλλα έχει κάτι άλλο έξω"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ακόμα και οι δυνατοί, κάποια στιγμή λυγίζουν… Προπονήτρια Strongman στη ζωή της, η Παρασκευή Σταματοπούλου δεν δυσκολεύτηκε από την πείνα, το κρύο και τις κακουχίες του Survivor, αλλά η απουσία των δικών της ανθρώπων ήταν κάτι που δεν ήθελε να υπομένει άλλο.

Επιστρέφοντας στο γυμναστήριό της, μιλά για τους δύσκολους χαρακτήρες στο παιχνίδι, για τον άνθρωπο που την επισκέφθηκε στα όνειρά της καθώς και για τη δοκιμασία με την υγεία της από την οποία βγήκε πιο δυνατή.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Survivor, Παρασκευής

Πώς πέρασε η πρώτη νύχτα στο Survivor;

Πολύ δύσκολα. Δεν μπορούσαμε να ανάψουμε φωτιά, ούτε είχαμε κάποιο σκέπαστρο και ήταν η πρώτη φορά που κοιμόμουν σε ξύλο, οπότε δεν μπορούσα να βολευτώ. Ξυπνήσαμε όλοι με μελανιές και έχοντας κοιμηθεί ελάχιστα, επειδή ξυπνούσαμε ανά μία ώρα.

Σοκαρίστηκες με κάποιον;

Με τον Γιώργο Κατσαούνη σοκαρίστηκα, γιατί κάναμε παρέα από την αρχή. Αλλά μέσα στο παιχνίδι έφαγα την «σφαλιάρα»...

Πότε κατάλαβες ότι δεν ταιριάζετε σαν χαρακτήρες;

Όταν είπε ότι το παιχνίδι ήταν στημένο. Ήταν ψέμα για να κάνει λίγο σούσουρο και να στρέψει τα βλέμματα αλλού. Τότε παραιτήθηκα. Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να του μιλήσω, αλλά αφού δεν θέλει να ακούσει μια δεύτερη γνώμη, δεν μπορώ να του την επιβάλλω…

Έχει συζητηθεί πολύ η σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή. Όταν τους έβλεπες να φλερτάρουν, ένιωθες ότι προδίδει την ομάδα;

Δεν το ένιωσα όταν τους έβλεπα να φλερτάρουν αλλά όταν ασχολιόταν με τη Μυριέλλα την ώρα που έπαιζε μία συμπαίκτριά του! Αυτό με ενοχλούσε. Μάλιστα, υπήρχαν στιγμές που δεν μας υποστήριζε όταν παίζαμε εναντίον της Μυριέλλας. Όσο κι αν έλεγε ότι δεν συμβαίνει αυτό, εμείς το βλέπαμε.

Μόλις άκουσε ότι η Μυριέλλα έχει έναν άνθρωπο έξω, απομακρύνθηκε. Πώς σου φάνηκε αυτή η αλλαγή;

Σε αυτό το σημείο θα την υπερασπιστώ, γιατί μια χαρά ήξερε ο Γιώργος πως η Μυριέλλα έχει κάτι άλλο έξω. Μπορεί να μην ήξερε τι ακριβώς ήταν αυτό, γιατί ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία να το συζητήσουν, αλλά το ήξερε από εμάς και από την ίδια. Άρα δεν ήταν αυτός ο λόγος να της πει να τελειώσουν αυτό το ειδύλλιο. Νομίζω ότι απλά πληγώθηκε με το έπαθλο επικοινωνίας και δεν ήθελε να το πει.

Σας είχε μιλήσει για τις κατηγορίες που ακούστηκαν για το πρόσωπό του την προηγούμενη εβδομάδα;

Όχι, και δεν είχα ακούσει τίποτα. (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις πάνω σε αυτό).

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ