Survivor 5: Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου;

Μαχητές ή Διάσημοι;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου;

Για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο αποψινό (26/1) επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν. Το έπαθλο για απόψε ήταν ένα κιτ ψαρέματος το οποίο η ομάδα που θα κέρδιζε θα το έπαιρνε στην παραλία Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν οι Μαχητές, επιβεβαιώντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Η νίκη των Μαχητών στο Survivor 5

Survivor 5 spoiler 26/1: Τέλος τα ψέματα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Σας το έγραψα κι εχθές, σήμερα θα σας το επιβεβαιώσω πουρνό πουρνό κιόλας. Απόψε 26/1 έχουμε έπαθλο φαγητού και αποχώρηση από το Survivor 5.

Στον τάκο τρία κορίτσια: Αθηνά, Σοφιάννα, Ασημίνα κι ένας άντρας: ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Η Ασημίνα έχει κερδίσει τον κόσμο κι είναι η πρώτη φορά που βγαίνει στον τάκο. Ο Βισκαδουράκης έχει βρεθεί ξανά, ακόμη μια, τότε με τον Βαλάντη και την γλίτωσε. Σοφιάννα και Αθηνά ήταν οι δυο αδύναμες σε αυτή την ψηφοφορία, οι δυο παίκτριες που φλέρταραν με την αποχώρηση αλλά μόνο μία από αυτές θα μαζέψει τα πράγματά της και θα φύγει. Το Youweekly.gr ξέρει ποια είναι αυτή...

Σύμφωνα με αποκλειστικές και 100% έγκυρες πληροφορίες μου η Αθηνά Ευμορφιάδη έχει ήδη αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και ξεκουράζεται στο ξενοδοχείο ανυπομονώντας να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα για να δει την οικογένειά της.

UPDATE******

Κι όμως όχι, δεν είναι η Αθηνά τελικά αυτή που αποχωρεί. Δυστυχώς, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα spoils