Τόσα χρήματα θα δει στον λογαριασμό του ο Βισκαδουράκης μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5

Πενταψήφιος ο αριθμός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τόσα χρήματα θα δει στον λογαριασμό του ο Βισκαδουράκης μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5. Ανάμεσα στην Αθηνά, την Ασημίνα και την Σοφιάννα ήταν ο λιγότερα δημοφιλής παίκτης, με αποτέλεσμα ήδη να έχει επιστρέψει στο ξενοδοχείο και να γίνονται όλες οι διαδικασίες με σκοπό την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Μπορεί την πρώτη φορά, όταν ήταν υποψήφιος με τον Πιλίδη και τον Βαλάντη να την γλιτώσε - αφού αποχώρησε ο τραγουδιστής - ωστόσο τώρα δεν τα κατάφερε.

Έτσι λοιπόν, ενώ ο Θανάσης Βισκαδουράκης ετοιμάζεται να γυρίσει στην οικογένεια του, γίνονται και οι κατάλληλες διαδικασίες για να μπουν στο λογαριασμό του τα χρήματα που του αναλογούν. Μπορεί να μην ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος (δείτε τα χρήματα των διασήμων) ωστόσο κάθε εβδομάδα έπαιρνε ένα ικανοποιητικό ποσό.

Με τόσα χρήματα αποχωρεί από το Survivor 5 ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr ο ηθοποιός έπαιρνε για κάθε εβδομάδα παραμονής του στο Survivor 5, γύρω στις 5.000 ευρώ, άρα αυτό σημαίνει πως στον τραπεζικό του λογαριασμό θα δει περίπου στις 25.000 ευρώ από την εταιρία παραγωγής Acun Media.

Τόσα χρήματα θα δει στον λογαριασμό του ο Βισκαδουράκης μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5

Λίγα λόγια για τον Θανάση Βισκαδουράκη

Τον έχουμε λατρέψει από τις ερμηνείες του στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη και μας έχει κάνει να γελάσουμε αμέτρητες φορές ως κωμικός ηθοποιός σε θεατρικές παραγωγές. Διαθέτει αστείρευτο ταλέντο στην υποκριτική, πηγαίο χιούμορ και ένα χαμόγελο που αφοπλίζει (αυτό θα το χρειαστεί σίγουρα!).

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ένας από τους πλέον ταλαντούχος ηθοποιούς της γενιάς του, είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αλλά και να… πεινάσει. Υπόσχεται να μας αποκαλύψει ένα νέο πρόσωπο στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Δυναμικός, ανταγωνιστικός και hardcore θα μας ξανασυστηθεί στους στίβους μάχης και όπως μας έχει υποσχεθεί… οι αντίπαλοί του θα τα βρουν σκούρα!

Survivor 5 Θανάσης Βισκαδουράκης