Survivor 5 trailer 1/2: Νέος φαύλος κύκλος ξεκινά - Το μοιραίο λάθος που προκαλεί κλάματα

Χαμός στον αγώνα για το έπαθλο της επικοινωνίας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 1/2: Νέος φαύλος κύκλος ξεκινά - Το μοιραίο λάθος που προκαλεί κλάματα

Και εκεί που οι Μαχητές ήθελαν να "ξεφορτωθούν" τον Κατσαούνη γι' αυτό και τον έριξαν στον τάκο, στο χθεσινό 31/1 συμβούλιο του Survivor είδαμε να έρχονται τα πάνω κάτω αφού τόσο από την κάλπη όσο και από την ατομική ασυλία βγήκαν αδύναμοι παίκτες!

Μεταξύ της Άσπας, του Ανδρέα και του Γιώργου είναι δεδομένο πως ο αγρότης δεν θα αποχωρήσει - αν και το σίγουρο θα σας το δώσουμε μέσα στην ήμερα - οπότε... μοιραίο το λάθος της κάλπης, πάνε στράφι όλα! Ο Κατσαούνης θα μείνει για ακόμα μια εβδομάδα τουλάχιστον (δείτε εδώ ποιος φέρεται να αποχωρεί οικειοθελώς) άρα... μια τρύπα στο νερό έκαναν οι Μπλε γιατί... μη μου πείτε πως δεν ήταν συμφωνημένο να βγει στον τάκο ο Γιώργος... Δεν τον θέλουν αλλά τελικά θα τον πάρουν!

Τέλος πάντων έχουμε μια μέρα ακόμη για την στιγμή της αποχώρησης οπότε ας επικεντρωθούμε στο σήμερα! Απόψε το βράδυ Μαχητές και διάσημοι θα αναμετρηθούν για ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα, αυτό της επικοινωνίας! Ξέρουμε ποιος θα κερδίσει αλλά μέχρι να συμβεί αυτό θα γίνει το έλα να δεις.

Ο Κατσαούνης πολύ δυσαρεστημένος με την ομάδα του...

Τι θα δούμε στο αποψινό Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils