Survivor 5: Αντέδρασε ο Τριαντάφυλλος με το χθεσινό (31/1) συμβούλιο - «Που είναι ρε...»

Έπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Αντέδρασε ο Τριαντάφυλλος με το χθεσινό (31/1) συμβούλιο - «Που είναι ρε...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος σχολίασε το χθεσινό (31/1) επεισόδιο του Survivor 5 και συγκεκριμένα το συμβούλιο του νησιού. Ο τραγουδιστής θυμήθηκε τα δικά του καλά από τον περσινό κύκλο και αναπόλησε τις στιγμές του με τον Τζέιμς και τον Αλέξη Παππά.

Την ώρα που οι φήμες για το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο οργιάζουν, ο Τριαντάφυλλος επιλέγει να τρολάρει το φετινό Survivor και την "ηρεμία" που επικρατεί στα συμβούλια σε σχέση με πέρυσι. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι και φέτος δεν υπάρχουν εντάσεις, ωστόσο η αλήθεια είναι πως πέρυσι, ορισμένες στιγμές ήταν πραγματικά βγαλμένες από σίριαλ, ειδικά με τους καυγάδες του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά.

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου για το Survivor 5

«Πού είναι τα συμβούλια του Αλέξη Παππά και του Τζέιμς Καφετζή, άντε να βάλω και εμένα! Πού είναι ρε;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου.

Τριαντάφυλλος Survivor 5

Η πρώτη συνάντηση Παππά και Τριαντάφυλλου μετά το τέλος του The Bachelor 2

Το Survivor ξεκίνησε και φέτος και η αλήθεια είναι πως δεν είναι ίδιο χωρίς το δίδυμο "φωτιά": Αλέξης Παππάς και Τριαντάφυλλος (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter). Λίγο καιρό μετά το τέλος του The Bachelor 2, οι δύο φίλοι συναντήθηκαν και μάλιστα ανέβασαν μαζί μία φωτογραφία στο Instagram.

Θυμίζουμε πως ενώ ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς είχαν αρχικά άσχημες σχέσεις στο ριάλιτι επιβίωσης, μετά την ένωση των ομάδων έγιναν και πάλι φίλοι και από τότε είναι αχώριστοι. Ωστόσο αναγκάστηκαν να περάσουν κάποιους μήνες χωρίς να βλέπει ο ένας τον άλλον καθώς ο ηθοποιός είχε υποχρεώσεις με τα γυρίσματα του Bachelor.

«Πόσο σε αγαπάω εσένα, τι έχουμε περάσει μαζί Αλέξη Παππά, μια ζωή αδερφάκια με Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ελευθερία Ελευθερίου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Τριαντάφυλλος.