Survivor 5: Η Μυριέλλα ονειρεύτηκε ξανά τον Τζον - «Έχουμε ψυχική ένωση»

Συγκινημένη η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Η Μυριέλλα ονειρεύτηκε ξανά τον Τζον - «Έχουμε ψυχική ένωση»

Τον αγαπημένο της Γιάννη Λυγνό ονειρεύτηκε ξανά πριν το έπαθλο επικοινωνίας η Μυριέλλα, όπως αποκάλυψε στο αποψινό 2/1 επεισόδιο του Survivor 5.

Η ηθοποιός που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν ο Τζον είναι σύντροφος ή απλά φίλος, ανέφερε στους συμπαίκτες της πως είδε στον ύπνο της ότι ήταν μαζί του στο στούντιο.

Μάλιστα, ανέφερε πως η Μυριέλλα και ο Τζον έχουν... ψυχική ένωση και πως πάντα θα βρίσκουν τρόπο να επικοινωνούν, δηλώνοντας σίγουρη πως θα ακούσει ηχητικό μήνυμά του αν νικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας, μιας και την προηγούμενη φορά της είχε στείλει γραπτό μήνυμα.

Το όνειρο της Μυριέλλας με τον Τζον στο Survivor 5

Η Μυριέλλα ήταν αρραβωνιασμένη - Δείτε για πρώτη φορά τον επί 5 χρόνια, τότε, σύντροφό της

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν πολύ τον τελευταίο καιρό όχι μόνο για την συμμετοχή της στο Survivor 5 αλλά και για το ειδύλλιο που πρόλαβε να δημιουργηθεί και να τελειώσει - σε χρόνο dt - με αντίπαλο της παίκτη στο ριάλιτι, τον Γιώργο Κατσαούνη.

Βέβαια, όταν το ειδύλλιο αυτό άρχισε να ανθίζει βγήκαν πολλά στην δημοσιότητα για την προσωπική της ζωή, όπως ότι στην Ελλάδα έχει έναν άνθρωπο που την περιμένει, τον Τζον.

Το πρωί της Τρίτης 1/2, όμως, έγινε γνωστό και κάτι ακόμη από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν η παίκτρια των Διάσημων έχει στο δάκτυλό της ένα τατουάζ με το αρχικό «Θ» από το όνομα ενός άντρα, με τον οποίο διατηρούσαν σχέση πριν πέντε χρόνια. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει και εκείνος στο δάκτυλό του το αρχικό «Μ» από το Μυριέλλα. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής, οι δυο τους είχαν μακροχρόνια σχέση και αντί για βέρες είχαν κάνει τα αρχικά των ονομάτων τους σε τατουάζ.