Survivor 5: «Δεν είναι δυνατός παίκτης ο αδερφός του Ρουβά;» - Αρπάχτηκαν οι Διάσημοι πριν το συμβούλιο

Έξαλλη η Ευρυδίκη με την υποψηφιότητά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δεν είναι δυνατός παίκτης ο αδερφός του Ρουβά;» - Αρπάχτηκαν οι Διάσημοι πριν το συμβούλιο

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που έχασαν και τη δεύτερη ασυλία στο Survivor 5 και κάπως έτσι αναγκάστηκαν να βρεθούν και πάλι σε διαδικασία ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού και να υποδείξουν ορισμένους συμπαίκτες τους.

Έτσι, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ήταν ήδη τσαντισμένη που αναδείχθηκε χθες (6/2) υποψήφια προς αποχώρηση, δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν άκουσε ότι την ψήφισαν γιατί ήταν δυνατή παίκτρια και θα κατάφερνε μα μείνει.

Τότε ξέσπασε λέγοντας πως με την ίδια λογική, δυνατός παίκτης είναι και Απόστολος Ρουβάς, λόγω του αδερφού του και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος είναι γνωστός δημοσιογράφος αλλά και η Μυριέλλα Κουρεντή που είναι ηθοποιός.

Το ξέσπασμα της Ευρυδίκης πριν το συμβούλιο στο Survivor 5

Το δύσκολο βράδυ που πέρασαν

Ένα απρόοπτο είχαν στο σημερινό (7/2) επεισόδιο του Survivor 5 οι Διάσημοι, οι οποίοι μετά την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας, αναστατώθηκαν μέσα στο βράδυ καθώς ένα ποντίκι επιτέθηκε στην Μυριέλλα Κουρεντή δαγκώνοντάς την.

Ενώ όλοι είχαν ξαπλώσει προκειμένου να ξεκουραστούν από μία πολύ δύσκολη μέρα, η Μυριέλλα έβαλε τις φωνές καθώς αισθάνθηκε κάτι να τη δαγκώνει.

Αμέσως οι συμπαίκτες της, τη βοήθησαν να δει τι έχει συμβεί και στη συνέχεια εκείνη διαβεβαίωσε πως δεν της έκοψε κομμάτι.