Survivor 5: Οι πρώτες δηλώσεις της Άσπας Πρεδάρη μετά από την άφιξή της στην Ελλάδα

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Οι πρώτες δηλώσεις της Άσπας Πρεδάρη μετά από την άφιξή της στην Ελλάδα

Το απόγευμα της Δευτέρας 8/02 η Άσπα Πρεδάρη επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα μετά από την συμμετοχή της στο Survivor 5 (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) καθώς πριν από λίγο όπως παρακολουθήσαμε, η ίδια αποχώρησε μετά από την ψηφοφορία του κοινού.

Από την άλλη, όπως ήταν αναμενόμενο τήρησε κανονικά τον κανόνα που δεν επιτρέπεται να αναφέρει το παραμικρό, λίγο πριν εμφανιστεί κανονικά σε εκπομπή του ΣΚΑΪ. Έτσι, η εκπομπή του «Happy Day» είχε τις πρώτες της δηλώσεις όπου αρκέστηκε να αναφέρει πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να φάει.

Οι πρώτες δηλώσεις της Άσπας Πρεδάρη

«Από την πρώτη εβδομάδα...» - Η Άσπα έβγαλε στη φόρα τα πάντα για τον Μαρτίκα

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5, η Άσπα Πρεδάρη μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε με τον Σπύρο Μαρτίκα και στη μεγάλη ανάγκη που έχει ο συμπαίκτης της να προβάλλεται και να τραβάει την προσοχή.

Η ίδια είχε έρθει σε ρήξη με τον Σπύρο Μαρτίκα λίγες μέρες πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι και όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής (4/2) στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Μαρτίκας είναι ικανός να βγάλει λόγο ακόμα και για το πιο ασήμαντο πράγμα, αρκεί να έχει πάνω του όλα τα φώτα.

«Θέλω να πω ότι γελάω κάθε φορά που ακούω την φράση «σχέδιο Μαρτίκα». Όταν ένας άνθρωπος ψηφίζει έναν άλλον στο Survivor και καταφέρνει αυτόν που ψήφισε να φύγει, . Όποιος έχει στρατηγική καλά κάνει. Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής.

Του αρέσει πάρα πολύ η δημοσιότητα του Μαρτίκα! Πιστεύω ότι ζει για αυτό. Από την πρώτη εβδομάδα τον έλεγα δήμαρχο και του αρέσει να βγάζει λόγους. Δηλαδή μπορεί να βγάλει έναν μεγάλο λόγο ακόμα και για την ντομάτα», είπε χαρακτηριστικά η Άσπα Πρεδάρη.