Survivor 5: «Φίλε Λάμπρο με έβριζες, έλεγες...» - Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση του Κωνσταντάρα

Το αιχμηρό σχόλιο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Φίλε Λάμπρο με έβριζες, έλεγες...» - Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση του Κωνσταντάρα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό 9/2 επεισόδιο του Survivor 5. Μπορεί κανείς να μην περίμενε πως θα ακουστεί το όνομα του και να σοκαρίστηκαν, ωστόσο, η ψηφοφορία ήταν ξεκάθαρη με τον δημοσιογράφο να συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν, ο οποίος είναι φανατικός τηλεθεατής του ριάλιτι επιβίωσης, θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για την αποχώρηση του. Αφορμή στάθηκαν οι αναρτήσεις που έκανε ο δημοσιογράφος για τον περσινό κύκλο, όπου σύμφωνα με τον τραγουδιστή "έσταζαν" φαρμάκι.

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου για τον Κωνσταντάρα

«Φίλε Λάμπρο, εσύ με έβριζες, έλεγες τα χειρότερα, οι ιστορίες σου στο Instagram έσταζαν φαρμάκι, αλλά ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ελπίζω τώρα να καταλάβεις τι περάσαμε και εγώ και ο @alexispappas που μας κατηγορούσες. Καλή συνέχεια καλή επιστροφή και πολλά φιλιά από όλο το fun club του Ντάφυ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση του Κωνσταντάρα από το Survivor 5

Τι θα δούμε στο Survivor το Σάββατο 12/2

Το πρόσωπο που όλοι περιμέναμε (#not), η Κάτια Ταραμπάνκο, μπαίνει στο Survivor 5 το Σάββατο 12/2 για να καλύψει την οικειοθελή αποχώρηση της Αθηνάς Ευμορφιάδη.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως έχει στοιχηματίσει αρκετά στο συγκεκριμένο πρόσωπο - αφού της έφτιαξε και ένα trailer όλο πάνω της - καθώς πέρυσι είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όντας πολύ καλή αγωνιστικά αλλά... θέλω να πω στον Ατζούν πως σε πολλούς δεν αρέσουν τα ξανά ζεσταμένα μακαρόνια!

Τέλος πάντων, θα δούμε πως θα πάει από τα νούμερα τηλεθέασης που μέχρι στιγμής κυμαίνονται κοντά στο 20%. Στο θέμα μας τώρα...

Στο trailer που θα δείτε κι εσείς παρακάτω φαίνεται η Κάτια να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και οι Κόκκινοι να την υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες! Ο Σοϊλέδης, δε, πολύ χάρηκε αν και κάτι μου λέει πως αυτή που δεν θα χαρεί καθόλου στην πορεία θα είναι η Μυριέλλα! Εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε...