Του έκαναν πρόταση για το Survivor 5 και την πήραν πίσω - Η αποκάλυψη του Τάσου Ξιαρχό στην κάμερα του ALPHA

«Φοβήθηκαν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Του έκαναν πρόταση για το Survivor 5 και την πήραν πίσω - Η αποκάλυψη του Τάσου Ξιαρχό στην κάμερα του ALPHA

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 10/2 ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τις σχέσεις του με την Κόνι Μεταξά, με την οποία δημοσίευσε πριν μερικές μέρες και μια φωτογραφία, ενώ αναφέρθηκε και στις προτάσεις που του έχουν γίνει για το Survivor.

Η αποκάλυψη του Τάσου Ξιαρχό για την πρόταση που δέχτηκε για το Survivor

«Με την Κόνι πήγαμε πρόσφατα για καφέ. Με την Κόνι μιλήσαμε προχθές το βράδυ, στείλαμε ωραία χαμογελάκια, οπότε απαλύνεται. Το 2022, λέει, φέρνει παλιές γνωριμίες σε νέα εδάφη.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω στο Survivor, αλλά νομίζω θα το κάνω μετά από χρόνια που θα είμαι λίγο πριν τη σύνταξη. Για το Survivor μου έχει γίνει πρόταση δύο φορές. Είχαμε μιλήσει και φέτος, αλλά ήταν πριν από το συμβάν και μετά φοβήθηκαν.

Είχαμε με την Κόνι πρόταση για τη Eurovision, αλλά δεν έκατσε», ανέφερε ο χορογράφος.

"Επαγγελματικά έχουν κλείσει πάρα πολλές πόρτες"

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Τρίτης (9/11) ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος λίγο μετά την συνάντησή του με την Μέρι, πήρε με την σειρά τα πράγματα και εξήγησε τον λόγο που έκανε ότι έκανε.

Ο Τάσος αποκάλυψε πως πράγματι έκανε όντως απόπειρα αυτοκτονίας ενώ εξέφρασε ανοιχτά το παράπονό του για την Κόνι Μεταξά, η οποία δεν του έστειλε ούτε ένα μήνυμα.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή προκειμένου να τονίσει πως άσχημα αισθάνεται για όλα αυτά που συνέβησαν.

«Είμαι γαλήνιος πλέον. Δε θα γύρναγα τον χρόνο πίσω. Καλώς μου συνέβη. Ένας influencer είναι για να δείχνει και τη ζωή του. Ίσως καλά που το έπαθα. Εκείνη η μέρα ήταν πολύ δύσκολη μέρα για μένα. Ήπια δυο τρεις μαργαρίτες παραπάνω. Εγώ διάσημος έγινα πριν ενάμιση χρόνο.

Ήταν και το αλκοόλ γιατί ήμουν πιο χαλαρός. Δεν ήμουν βίαιος. Δεν είμαι κακός σαν άνθρωπος. Η Μέρι έστειλε μετά μήνυμα σε ένα άλλο προφίλ που θεωρούσε πως ήταν δικό μου και την έκανε block και θεωρούσε πως την έκανα εγώ.

Έχω υποστεί bullying. Με κορόιδευαν μικρό επειδή είμαι ομοφυλόφιλος. Τα παιδιά δε το δεχόντουσαν. Ήταν λάθος η στιγμή σε όλα της. Έκανα τη δημοσκόπηση μετά για να το χαλαρώσω. Τελικά δεν το χαλάρωσα, το χειροτέρεψα.

Είχα καταναλώσει χάπια και ξύπνησα σε ένα χωράφι. Αυτό για τη Δανάη δεν το είπα εγώ. Το κειμενάκι αυτό σβήστηκε και φάνηκε πως το είπα εγώ. Δεν το είπα εγώ. Το έγραψα εγώ αλλά είπα πως δεν ήταν δικά μου λόγια. Ποτέ δεν είχα θέματα με άτομα με παραπάνω κιλά. Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη πραγματικό για τη Δανάη, αλλά δεν ήταν δικά μου λόγια. Ήμουν υπό την επήρεια χαπιών. Για κάποιο λόγο το κειμενάκι σβήστηκε και καλύτερα, γιατί ανέφερα και το πρόσωπο που το είπε.

Ξύπνησα και είδα όλα αυτά. Για αυτό έφτασα στην κατάσταση που έφτασα και έκανα την απόπειρα. Μου έχουν στείλει μηνύματα πως ούτε την απόπειρα αυτοκτονίας δεν έκανα καλά. Ένας δημοσιογράφος μπορεί να μην τη γνώμη του, αλλά δε μπορεί να γίνει δικαστής. Είδα πολλές εκπομπές να κάνουν την καμπάνια του ριγέ και μετά μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν “συγγνώμη, αλλά έπρεπε να το κάνουμε”.

Εγώ βρέθηκα από κοντά με τη Μέρι. Ήρθε στο σπίτι μου. Δεν είπαμε κάτι που χρειαζόντανε να αναλύσουμε. Αράξαμε. Μιλήσαμε σαν δύο φίλοι. Τα συζητήσαμε όλα. Τρεις ώρες είπαμε πολλά πράγματα. Εδώ που έχω φτάσει δεν έχω φτάσει με κανένα κονέ, αλλά με τη δουλειά μου.

Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο και υπήρξαν φίλοι μου, που δε μου έστειλαν ούτε μήνυμα. Με έκριναν τόσο έντονα ενώ τους είχα δώσει την καρδιά μου.

Η Κόνι δε μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. Ό,τι και να έχω κάνει. Δε με πήρε ποτέ η Κόνι. Η Κόνι με ξέρει καλά και έπρεπε να καταλάβει πως δεν το έκανα από κακία και μίσος.

Επαγγελματικά έχουν κλείσει πάρα πολλές πόρτες. Σίγουρα θα ξαναέρθουν δουλειές και θα γίνουν πολλά πράγματα. Έπρεπε να κάνω και κάποια χορηγικά στο Instagram λόγω κορωνοϊού. Η κολλητή μου φίλη δε με άφησε στιγμή. Οι γονείς το λαμβάνουν διαφορετικά όλο αυτό. Πίσω από τις οθόνες όλα είναι εύκολα. Φοβόμουν να βγω από το σπίτι μου τις πρώτες μέρες. Δεν υπάρχει εξέλιξη χωρίς λάθος», κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό.