Πόσα παίρνει ο Γιώργος Λιανός για κάθε επεισόδιο του Survivor 5

Ανοιχτοχέρης ο Ατζούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πόσα παίρνει ο Γιώργος Λιανός για κάθε επεισόδιο του Survivor 5

Μεγάλος ντόρος δημιουργείται κάθε χρόνο γύρω από τα ονόματα των συμμετεχόντων στο Survivor και τις αμοιβές τους! Φέτος η Κάτια Ταραμπάνκο φαίνεται πως έχει την τιμητική της από τους παίκτες αφού παίρνει τα περισσότερα από όλους, έχοντας κάνει ένα χρυσό συμβόλαιο με τον Ατζούν (δείτε εδώ πόσα).

Πέραν των παικτών, όμως, όπως μαθαίνουμε και όπως είναι φυσικό και ο παρουσιαστής του συγκεκριμένου project ανταμείβεται πάρα πολύ καλά. Και πως δεν θα μπορούσε άλλωστε αφού αναγκάζεται να μένει τόσο καιρό μακριά από την γυναίκα και τα παιδιά του;

Η αμοιβή του Γιώργου Λιανού στο Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από διαπραγμάτευση ο Γιώργος Λιανός παίρνει 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο. Δηλαδή αν υπολογίσουμε πως την εβδομάδα παίζονται 5 επεισόδια, ο Γιώργος πάει στις 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως... Ο μήνας έχει 4 εβδομάδες άρα... 20.000 χιλιάρικα τον μήνα για 6 μήνες τουλάχιστον που είναι το Survivor.. δεν το λες και άσχημα!

Οι αμοιβές των παικτών

Η εκπομπή “Open Weekend” έφερε στο φως τους μισθούς των Διασήμων του φετινού Survivor. Όπως πολλοί θα περίμεναν ο πιο ακριβοπληρωμένος μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ο Βαλάντης.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής πληρωνόταν με το ποσό των 8.000€ την εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι ο μηνιαίος του μισθός αγγίζει τις 32.000€.

Ακολουθούσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος κέρδιζε 6.000 την εβδομάδα, δηλαδή 24.000€ τον μήνα. Στην τρίτη θέση των πιο καλοπληρωμένων η Μυριέλλα Κουρεντή με 5.000€ και 20.000€ το μήνα αντίστοιχα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κερδίζει 3.500€ την εβδομάδα, δηλαδή 14.000€ τον μήνα, η Βρισηίδα Ανδριώτου 2.800€ την εβδομάδα και 11.200€ τον μήνα, ενώ ο παίκτης που βρίσκεται στην τελευταία θέση ήταν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Είχε συμφωνήσει για 1.500€ την εβδομάδα, δηλαδή για 6.000€ τον μήνα.