Αποχώρησε και "έθαψε" το Survivor 5 - «Το παιχνίδι θέλει Βρισηίδες, δεν θέλει λογικές»

«Δεν το κατηγορώ, κάποιοι μπαίνουν για να τα κάνουν έτσι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποχώρησε και

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε το μεσημέρι της Τρίτης 15/2 ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, λίγο μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο. Ο δημοσιογράφος φυσικά αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το Survivor 5.

Οι δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το Survivor 5

«Υπήρχαν πολλές στιγμές που δεν μπορούσα να αντέξω τη Βρισηίδα λόγω των νεύρων και των φωνών. Δεν είναι στο στυλ μου καθόλου. Κατάλαβα στο Survivor ότι θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο με τους γονείς μου και με ανθρώπους που δεν τους έδινα χρόνο. Όσο είσαι εκεί αποκομμένος, αναθεωρείς πράγματα που τα είχες δεδομένα, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε, αυτό μου έμεινε πιο πολύ. Εμπιστεύτηκα τον εαυτό μου και μου βγήκε σε καλό. Εγώ μπήκα χωρίς στρατηγική στο παιχνίδi.

Δεν περίμενα ότι θα φύγω. Το παιχνίδι δεν θέλει πολλές λογικές, δεν θα μακροημέρευα, ήταν σίγουρο αυτό. Το παιχνίδι θέλει… Βρισηίδες, δεν θέλει λογικές, τσιρίδες κλπ. Δεν το κατηγορώ, κάποιοι μπαίνουν για να τα κάνουν έτσι».

Για τη σύντροφό του: «Το κορίτσι μου ταλαιπωρήθηκε και της ζητάω δημόσια συγγνώμη γι’ αυτό. Την τρέλαναν! Το διαχειρίστηκε όμως».

Η πρώτη ανάρτηση όλο νόημα

Την Τετάρτη που μας πέρασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ο παίκτης ο οποίος αποχώρησε από το Survivor 5 μετά από την ψηφοφορία του κοινού. Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφους παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις το απόγευμα του Σαββάτου 12/02 μέσα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» όπου μίλησε για όλους και για όλα καθώς ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Από την άλλη, δεν δίστασε να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου φαίνεται να πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του μια νίκη του. Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά «Αυτό κρατάω. Και άλλα πολλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Ποτέ. Ποτέ. Ποτέ. Ποτέεεε».

Ανάρτηση Λάμπρου Κωνσταντάρα