Survivor 5: Χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό Βρισηίδα και Κάτια - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Δεν άφησαν τίποτα στη φαντασία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό Βρισηίδα και Κάτια - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Οι διαδοχικές νίκες στο στρατόπεδο των Διάσημων στο Survivor 5 έχουν φέρει και την χαλάρωση των παικτών. Έτσι, μετά και από την θριαμβευτική νίκη στο αγώνισμα επικοινωνίας, τα κορίτσια των «Κόκκινων» αποφάσισαν να κάνουν ηλιοθεραπεία στην παραλία.

Μπορεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να μας τρέλανε πριν λίγες μέρες με το πλάνο της, ωστόσο τα νέα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν με την Κάτια Ταραμπάνκο και την Βρισηίδα Ανδριώτου ξεπέρασαν κάθε φαντασία.

Προκειμένου να φτιάξουν το μαύρισμά τους, οι δύο κυρίες αποφάσισαν να βγάλουν το πάνω μέρος του μαγιό κια όπως μπορείτε να φανταστείτε έγινε χαμός.

Το τόπλες βίντεο της Κάτιας και της Βρισηίδας από το Survivor 5

Η καταγωγή της Κάτιας - Από που προέρχεται το όνομα Ταραμπάνκο

Τελικά το κεφάλαιο Survivor δεν είχε κλείσει οριστικά... Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε για να τακτοποιήσει τους λογαριασμούς της στον Άγιο Δομίνικο και να διεκδικήσει όσα δεν κατάφερε να κατακτήσει πέρυσι: Το μεγάλο τρόπαιο και το έπαθλο των 100.000€. Το YOU κάνει αναδρομή στους λόγους που την οδήγησαν την περασμένη χρονιά να βάλει μία άνω τελεία στην παραμονή της στο παιχνίδι, στις κόντρες και τις ίντριγκες που πυροδότησε στη σύντομη παρουσία της, καθώς και στο δέλεαρ που την έπεισε να κάνει ξανά το υπερατλαντικό ταξίδι...

Πέρυσι κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στα αγωνίσματα, ως η μοναδική «όαση» στο αρχικό αρνητικό σερί των «Διασήμων». Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τη βάφτιζαν “φαβορί”, επηρεασμένοι και από τις επιδόσεις της στο GNTM, που την έφεραν στην πρώτη θέση μαζί με την Άννα-Μαρία Ηλιάδου. Φυσικά τέτοιου είδους σκέψεις πέρασαν και από τους συμπαίκτες της, που από νωρίς την απομόνωσαν. Αλλά, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η αφορμή για την αποχώρησή της την προηγούμενη φορά... ζυγίζεται σε γραμμάρια!

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Το γεγονός πως δεν είχε περιττά κιλά πριν από το παιχνίδι, μαζί με την παρατεταμένη αφαγία από τις συνθήκες και τους κανονισμούς του Survivor, ήρθε κι έδεσε με το σερί από ήττες που γνώριζε τότε η ομάδα της, την ψωρίαση (που την ταλαιπωρεί χρόνια, ειδικά σε περιόδους ψυχολογικής πίεσης και απότομης μείωσης βάρους) και μια τροφική δηλητηρίαση που υπέστη. Αλλά τη χαριστική βολή έδωσε ένα... σακουλάκι ρύζι, το οποίο βρήκε εκείνη και στη συνέχεια μοιράστηκε με τον Πάνο Καλίδη. Αυτό ήταν... Το συμβάν πήρε τεράστιες διαστάσεις στην καλύβα, με τους συμπαίκτες της να την κατηγορούν πως κλέβει φαγητό από τις προμήθειες που προορίζονται για όλους και στη συνέχεια να την εξοστρακίζουν από την ομάδα. Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Περικλής Κονδυλάτος πήραν ξεκάθαρα θέση εναντίον της, στο πλευρό της Κάτιας βρέθηκε μόνο ο Γιώργος Κοψιδάς, ενώ ο Πάνος Καλίδης προτίμησε να κρατήσει ουδέτερη στάση. Δείτε τις σημερινές δηλώσεις του Περικλή για το περιστατικό.

Η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο, όταν η Κάτια μπήκε στο νοσοκομείο, αποχωρώντας λίγες μέρες αργότερα για λόγους υγείας. Μετά το παιχνίδι, εκείνη ξεκαθάρισε πως δεν έκλεψε ποτέ, αλλά βρήκε το ρύζι στα σκουπίδια και ο Γιώργος Κοψιδάς πρόσθεσε πως οι «Διάσημοι» τούς είχαν βάλει στο στόχαστρο εξαρχής και γι' αυτό ήθελαν να τους χωρίσουν, παρότι αγωνιστικά ήταν οι πιο δυνατοί παίκτες. Στον έντονο καβγά της με την Ελευθερία και τον Περικλή δεν υπήρχε συνέχεια, όμως είναι χαρακτηριστικό ότι στους ημιτελικούς του παιχνιδιού, όπου συναντήθηκαν, δεν είχαν επαφές, ενώ έκτοτε αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις ο ένας για τον άλλον. Η συνάντηση του σχεδιαστή κοσμημάτων με την Κάτια στο “Glam Wars” έμεινε σε επίπεδο φημολογίας και κάπως έτσι «έσβησε» η περσινή συμμετοχή της, με τους μήνες να περνούν και τον Σάκη Κατσούλη να κατακτά το τελικό έπαθλο...

Στο μεσοδιάστημα ανάμεσα στις δύο συμμετοχές της κυκλοφόρησε τη δική της σειρά καλλυντικών και δοκίμασε τον εαυτό της στην παρουσίαση, στο “Glam Wars”, με την εκπομπή μόδας, ωστόσο, να μην βρίσκει την ανάλογη απήχηση στο κοινό και να λήγει πρόωρα. Και, κάπως έτσι, το 2022 την βρίσκει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού να διαγωνίζεται ξανά με τελικό έπαθλο τις 100.000 ευρώ. Ελκυστική ήταν, βέβαια, και η πρόταση της παραγωγής, που φημολογείται στις 10.000€ την εβδομάδα, μία από τις υψηλότερες αμοιβές για παίκτρια των «Διασήμων» και χαρακτηριστικό είναι πως έχει ξαναδοθεί στο παρελθόν, αλλά σε παίκτες μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Γεννημένη για την πρωτιά και σκληρή από παιδί, η Κάτια γνωρίζει τις συνθήκες του παιχνιδιού και έχει ως αβαντάζ την εμπειρία της, καθώς και την αποφασιστικότητά της. «Αυτήν τη φορά θα επιστρέψω με το έπαθλο», λέει χαρακτηριστικά σε ανθρώπους του δικού της περιβάλλοντος, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που την έχουν βαφτίσει “φαβορί”, ειδικά από τη στιγμή που φέτος οι «Διάσημοι» είναι ενισχυμένοι, κι εκείνη ταξιδεύει προετοιμασμένη, με κάποια... κιλά παραπάνω!

Από την Ουκρανία στην Ελλάδα

Survivor κάτια

«Μεγάλωσα σε ένα σοβιετικό μπλοκ, με πολυκατοικίες χτισμένες σε κυκλική μορφή και εμείς μέναμε στον 8ο όροφο. Ο αδελφός μου κι εγώ παίρναμε τα βιβλία του μπαμπά, σκίζαμε τις σελίδες, τις κάναμε σαΐτες, τις πετάγαμε από το μπαλκόνι και μετά μας μάλωναν οι γιαγιάδες από κάτω», έχει δηλώσει στο YOU, περιγράφοντας τα παιδικά της χρόνια στην Ουκρανία. Μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης ήρθε με τους γονείς της (φωτ. κάτω) στην Ελλάδα, όπου και ζει από 6 ετών.

Περισσότερο φωτορεπορτάζ στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 16/2, σε όλα τα περίπτερα με μόνο 1,5 ευρώ.