Survivor 5: Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα - Αυτό είναι το αληθινό όνομα του Σάκη Αρσενίου

Από που κατάγεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα - Αυτό είναι το αληθινό όνομα του Σάκη Αρσενίου

Ο Σάκης Αρσενίου είναι ένας από τους νέους παίκτες του Survivor 5 και μέχρι στιγμής τα πάει αρκετά καλά τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο κομμάτι της συμβίωσης στην παραλία των Διάσημων αν και το βράδυ της Τετάρτης 16/2 έριξε έναν τρικούβερτο καυγά με συμπαίκτη του!

Με αφορμή την συμμετοχή του στο παιχνίδι ψάξαμε και βρήκαμε κάποια ενδιαφέρον πράγματα για την ζωή του που ίσως δεν γνωρίζατε μέχρι στιγμής! Προς μεγάλη μας έκπληξη μάθαμε ότι το όνομα "Σάκης Αρσενίου" δεν είναι το πραγματικό του!

Η ηλικία, καταγωγή και το πραγματικό όνομα του Σάκη Αρσενίου

Είναι 34 ετών και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το πραγματικό του όνομα είναι, Αθανάσιος Μαλισιόβας. Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να κατέβει στην Αθήνα, όπου έκλεισε συμφωνία με το Caramela, όπου ξεκίνησε να τραγουδά επίσημα. Τα τελευταία 15 χρόνια σημειώνει τη μία μεγάλη επιτυχία μετά την άλλη.

«Όταν ήμουν 8 χρόνων ξεκίνησα σε ένα ωδείο να μαθαίνω μπουζούκι. Στη διπλανή αίθουσα έκαναν μαθήματα βυζαντινής μουσικής και η αλήθεια είναι πως μου κέντρισε το ενδιαφέρον και έτσι ξεκίνησα και εγώ. Γενικά δεν τραγουδούσα ποτέ μπροστά σε άλλους μόνο στη αδελφή μου γιατί ντρεπόμουν…

Όταν έφτασα 19 χρόνων ξεκίνησα να βγαίνω στα μπουζούκια μια μέρα έμαθα πως είχε οντισιόν στα «Μαμούνια», στη Θεσσαλονίκη. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, μου έγινε η πρόταση για το «Ρόδων» στη Ξάνθη, όπου έμεινα για πέντε μήνες και μετά κατέβηκα στη Θεσσαλονίκη σ ένα μαγαζί στο κέντρο της πόλης...

Εκεί συναντήθηκα για πρώτη φορά με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι τώρα στο «Caramela», με τους οποίους έχω άψογη σχέση και κατέβηκα στην Αθήνα, όπου έκανα τα πρώτα μου βήματα στη δισκογραφία», έχει πει ο ίδιος.

H δουλειά του στα ΚΤΕΛ ως εισπράκτορας

«Πριν ασχοληθώ με το τραγούδι δούλευα σε μαγαζί ως σερβιτόρος και μετά στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής ως εισπράκτορας. Έμεινα ένα εξάμηνο, αλλά τελικά δεν με κράτησαν γιατί ήμουν μικρός.», έχει πει ο ίδιος.

Σε ψυχιατρική κλινική πρώην σύντροφός του

Ένα από τα περιστατικά που τον "σημάδεψε" ήταν το 2016, όταν πρώην σύντροφος του προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, καθώς δεν μπορούσε να αποδεχτεί το χωρισμό τους. Το εν λόγω ρεπορτάζ είχε γράψει η Σπυριδούλα Κάμπου Ζαράγκα στο site iapopsi.gr.

Σύμφωνα λοιπόν με την δημοσιογράφο, εκείνη υπήρξε μία από τις πιο θερμές θαυμάστριές του, και ο έρωτάς τους γεννήθηκε όταν πήγε στο καμαρίνι του νυχτερινού κέντρου που εμφανιζόταν για να του ζητήσει ένα αυτόγραφο.

Όπως είχαν αναφέρει στην «Ά» όσοι γνωρίζουν τι έχει συμβεί, οι μέρες που θα ακολουθούσαν ήταν οι καλύτερες της ζωής της, όπως την άκουγαν να εξομολογείται, αφού διατυμπάνιζε παντού ότι είναι ζευγάρι με τον Σάκη Αρσενίου, ο οποίος όμως έχει μεγάλη πέραση στον γυναικείο πληθυσμό.

Αν και η σχέση τους ήταν πάρα πολύ σύντομη, ήταν τόσο «μεγάλη» από συναισθηματικής άποψης για την 23χρονη κοπέλα, που δεν κατάφερε να αποδεχτεί την ανακοίνωση του τέλους από τον τραγουδιστή και «λύγισε» ψυχολογικά.

Η κοπέλα χρειάστηκε νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου. Σύμφωνα μάλιστα τότε με τους επαΐοντες, οι δικοί της άνθρωποι επικοινώνησαν με τον δημοφιλή τραγουδιστή της νεολαίας, ενημερώνοντάς τον για την απόπειρα που έκανε να δώσει τέλος στη ζωή της, χωρίς όμως να του επιρρίψουν καμία ευθύνη.