Survivor 5: Η ανάρτηση του συντρόφου της Πελαγίας μετά την αποχώρησή της

«Μόνο υπερήφανος είμαι για εσένα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Η ανάρτηση του συντρόφου της Πελαγίας μετά την αποχώρησή της

Η Πελαγία Καζολέα αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό (16/2) επεισόδιο του Survivor 5 και τα κλάματα μάλιστα της Ασημίνας θύμισαν αρχαία τραγωδία. Ωστόσο, ο σύντροφος της πίσω στην Ελλάδα, αλλά και η οικογένεια της χαίρονται πολύ που θα την δουν.

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση της λοιπόν, ο σύντροφος της, Γιώργος Καβακάκης, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την καλή του.

Η ανάρτηση του συντρόφου της Πελαγίας μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5

Συγκεκριμένα, στο προφίλ του στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της σε instastory και έγραψε χαρακτηριστικά «Σε αγαπώ. Μόνο υπερήφανος είμαι για σένα. Ήθος-αξιοπρέπεια-σεβασμός. Λίγοι παντελονάτοι, λίγοι λύκοι, λίγοι αυτοί που σέβονται χωρίς να απαιτούν σεβασμό, αλλά έχει ο Θεός, ξέρει τι κάνει».

Η ανάρτηση του συντρόφου της Πελαγίας μετά την αποχώρηση της από το Survivor 5

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος είχε πει σε συνέντευξη του για την Πελάγία: «Στηρίζω την Πελαγία είναι κοπέλα μου να μην την στηρίξω; Η Πελαγία θέλει λίγο χρόνο ακόμα νομίζω, όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Νομίζω ότι σιγά σιγά εξοικειώνεται»

Λίγα λόγια για την Πελαγία

Είναι 31 ετών και έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία. Έχει σπουδάσει λογιστική και χρηματοοικονομικά στη Θεσσαλονίκη Στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στο «Deal» και στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη. Διατηρεί σχέση με πολύ γνωστό μοντέλο της showbiz. Στο Survivor φοβάται μόνο τον… εαυτό της και κανέναν άλλον! Δηλώνει πανέτοιμη να εξερευνήσει τον εαυτό της στις νέες συνθήκες διαβίωσης και να κατέβει στους στίβους μάχης.

Πελαγία Καζολέα Survivor 5