Survivor 5: "Κόλαφος" ο Γιάννης Χατζηγεωργίου - «Υποστηρίζω ακόμα ότι τα reality είναι καραγκιοζιλίκια»

«Εγώ είχα πάει με το σκεπτικό ότι θα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Καλεσμένος στην εκπομπή της Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 17/2 ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor 5 αναφέρθηκε στο παιχνίδι και στην οικειοθελή αποχώρησή του -δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο που τον έκανε να πάρει αυτήν την απόφαση-.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου για το Survivor 5

«Έχουμε κορωνοϊό, η κατάσταση είναι χάλια, οι δουλειές είναι περιορισμένες, τα θέατρα κλείνουν συνέχεια. Σίγουρα είναι το οικονομικό κομμάτι αλλά και ότι δεν μπορούσα να επικοινωνήσω όλο αυτό το έργο, το ακτιβιστικό που κάνουμε. Το βρήκα ως έναν δίαυλο επικοινωνίας. Το δύσκολο είναι να πάρεις μια απόφαση που έλεγες ότι δεν θα κάνεις. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, δεν ήξερα αν θα ανταπεξέλθω και αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω στο ριάλιτι της υπόθεσης. Υποστηρίζω ακόμα ότι τα reality είναι καραγκιοζιλίκια.

Εγώ είχα πάει με το σκεπτικό ότι θα μείνω στο παιχνίδι. Ήξερα πολύ καλά τις δηλώσεις μου και ήταν δύσκολο να αποχωρήσω. Κάποιοι δημιούργησαν ένα κλίμα. Δεν έβλεπα το Survivor αλλά ήξερα τι θα αντιμετωπίσω», ανέφερε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Μετά το Survivor «αδειάζει» τους Διάσημους - «Δέχτηκα κάποιες...»

Ένας από τους καλεσμένους του Θέμη Γεωργαντα στο επεισόδιο της Παρασκευής 11/2 του After Dark ήταν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος μίλησε με λεπτομέρειες για τον λόγο αποχώρησής του από το Survivor καθώς για τις σχέσεις της κόκκινης ομάδας!

Ήταν άραγε τα χρήματα που τον οδήγησαν εν τέλει να πει το ναι για να μπει στο παιχνίδι; Ούτε αυτό, κατά τον ίδιο πάντα ήταν ο λόγος, αφού το χρηματικό ποσό του survivor αναλογούσε με εκείνο, που θα αποκομούσε από μια θεατρική παράσταση (δείτε τι είπε ο ηθοποιός για τα χρήματα, που πήρε).

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε αυτή τη φορά πιο αναλυτικά από τις δηλώσεις του στο Πρωινό του ΑΝΤ1, για τη συμμετοχή αλλά φυσικά για την πολυσυζητημένη οικειοθελή αποχώρησή του!

«Πηγαίνοντας εκεί πέρα αντιμετωπίζω πράγματα τα οποία δεν ήταν όπως τα περίμενα. Όπως είναι η πείνα , η οποία δεν ήταν ήταν όπως περίμενα. Δηλαδή νόμιζα πως θα είναι ένας υποφερτός πόνος στο στομάχι και μια αδυναμία. Εγώ όμως την αντιμετώπισα με ναυτία, εμετούς και άλλα σοβαρά προβλήματα. Δεν ήταν όντως ευχάριστη η πείνα.

Μετά είχα την βρώμα που ήταν ασύλληπτη. Είναι όντως Survivor. Πέρα όμως από όλα αυτά είχα και τις ανθρώπινες σχέσεις που ήταν ο μόνος παράγοντας που θα με έδιωχνε από το παιχνίδι 100%» πρόσθεσε ο νεαρός ηθοποιός και πρώην παίκτης του φετινού Survivor.

«Τελικά δεν ταιριάξαμε με την ομάδα. Όχι με όλη την ομάδα, αλλά με κάποια παιδιά. Δέχθηκα κάποιες δυσκολίες εξ αρχής και ήταν περίεργη όντως η συμβίωση με κάποιον συγκεκριμένο παίκτη».