Survivor 5 trailer 26/2: Σοκ για τους παίκτες με την ανακοίνωση του Λιανού πριν τον αγώνα - "Θα αλλάξουν οι ισορροπίες"

Μεγάλη αναμπουμπούλα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 26/2: Σοκ για τους παίκτες με την ανακοίνωση του Λιανού πριν τον αγώνα -

Εντάξει κάπου έχω βαρεθεί να λέω πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Η παραγωγή συνεχίζει να μας εκπλήσσει και να μας το υπενθυμίζει σε κάθε επεισόδιο! Αρχικά, δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί - αν είστε φανατικοί αναγνώστες του Youweekly.gr βέβαια θα το ξέρατε ήδη - επεκτείνονται οι μέρες προβολής, ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24/2.

Κλείνω την παρένθεση τώρα και προχωράμε στα δικά μας! Η εβδομάδα για το Survivor έκλεισε με την αποχώρηση του Σάκη Αρσενίου...

... και θα ξεκινήσει η νέα σήμερα Σάββατο 26/2 με την προσθήκη παίκτριας, της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Η ανακοίνωση θα γίνει από τον Γιώργο Λιανό λίγο πριν ξεκινήσει ο στίβος μάχης με έπαθλο φαγητό. Η Σταυρούλα θα ενταχθεί στην μπλε ομάδα και όπως έχουμε την δυνατότητα να γνωρίζουμε είναι μια κοπέλα που μπορεί να σταθεί σαν άξια αντίπαλος απέναντι από την Κάτια Ταραμπάνκο.

Ότι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την Σταυρούλα είναι ότι είναι 26 ετών, έχει τελειώσει τη Γυμναστική Ακαδημία και το 2019 είχε κατέβει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου και αγωνίστηκε στο στιπλ – είναι αγώνισμα με εμπόδια φυσικά και λίμνη – όπου και κατέγραψε χρόνο 10.30.49.

Όσον αφορά το ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο τελικά... το ξέρουμε κι αυτό...(δείτε εδώ)

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils