Survivor 5: Δύσκολες ώρες για τον Βαλάντη - Η αποκάλυψη του Γιωρίκα Πιλίδη στον αέρα του ALPHA

«Δεν του έχει κάνει καλό το παιχνίδι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Δύσκολες ώρες για τον Βαλάντη - Η αποκάλυψη του Γιωρίκα Πιλίδη στον αέρα του ALPHA

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 25/2 ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor 5 μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Βαλάντη, ο οποίος όπως είπε μίλησε μαζί του και δεν τον άκουσε καθόλου καλά ψυχολογικά, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως κόλλησε και πάλι κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις του Γιωρίκα Πιλίδη για τον Βαλάντη

«Δεν πρέπει να κρατάμε κακίες. Είπε ένα άσχημο πράγμα αλλά δεν πρέπει να τον σταυρώσουμε. Στην έξω ζωή θεωρώ ότι δεν θα έλεγε. Μίλησα με τον Βαλάντη. Νομίζω ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά. Γι΄ αυτό θέλω και να τον δω. Δεν του έχει κάνει καλό το παιχνίδι 100%, αν θυμηθούμε πώς βγήκε πέρσυ ο Τριαντάφυλλος ως τραγουδιστής που τον αγάπησε όλος ο κόσμος, τον Βαλάντη τώρα... έχει ένα άσχημο προφίλ», είπε μεταξύ άλλων ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Ο Πιλίδης αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από το Survivor 5

To βράδυ της Δευτέρας 21/2 είδαμε τον Γιωρίκα Πιλίδη καλεσμένο στο The 2night Show, να μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όσα αποκόμισε από την παραμονή του στο Survivor, λίγα λεπτά μετά την συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ο αθλητής πυγμαχίας, υπήρξε ένας από τους πολύ δυνατούς παίκτες της κόκκινης ομάδας, ο οποίος μπήκε στο reality, χωρίς γνώσεις για το κομμάτι αυτό, αλλά περισσότερο για ό,τι αφορούσε το αγωνιστικό μέρος.

Άλλωστε φάνηκε πολύ καλά και παραδέχτηκε και ο ίδιος στο late night show, πως η συμβολή κάποιων συμπαικτών του (Βισκαδουράκης, Βρισηίδα και Ευρυδίκη) ήταν σημαντική για να καταλάβει τις τακτικές της ομάδας του. Όσο για τη Μυριέλλα Κουρεντή, τα σχόλια δεν έλειψαν, αποκαλώντας την φανερά ''ηθοποιό'' και μέσα στο παιχνίδι!

«Μια ζωή την έχω αφιερώσει στον αθλητισμό και τώρα μπήκα σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι το οποίο δεν ήταν τόσο στο στυλ μου», ξεκαθάρισε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Όσο για την Μυριέλλα: «Μπήκε στο παιχνίδι για να παίξει έναν ρόλο το πιστεύω και το σέβομαι και αυτό. Εγώ μπήκα εκεί μέσα και ήταν για μένα κάτι πολύ διαφορετικό. Αν δεν είχα δίπλα μου τον Βισκαδουράκη, την Βρισηίδα και την Ευρυδίκη να μου πουν λίγο πώς λειτουργεί όλο αυτό το θέμα, δεν ξέρω τι θα είχα κάνει, μπορεί να είχα φύγει από την πρώτη μέρα».

«Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν ο μόνος ο οποίος όταν με έβλεπε να ταλαιπωρούμαι τη νύχτα χωρίς να κοιμάμαι μου είπε…

“Φίλε έχεις μια καριέρα, σήκω φύγε, μην χαλάσεις τώρα όλο αυτό που έχεις χτίσει για ένα παιχνίδι”. Πραγματικά όταν είπα στα κορίτσια ότι θα φύγω, πάθανε πλάκα», ανέφερε ο Γιωρίκας Πιλίδης